Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποσύρεται από τη νύχτα: "Βαρέθηκα να μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης με βίζιτες της κακιάς ώρας"

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου, που εξέπληξε τους περισσότερους, προχώρησε η τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια που γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια μέσα από το Fame Story 2, την Ιωάννα Κουταλίδου.

Η κοπέλα και νέα μανούλα αποφάσισε να πει "αντίο" στις πίστες μιας και δεν ανέχεται πια όσες "βίζιτες της κακιάς ώρας" διεκδικούν θέση στο χώρο.

"Ηρθε η ώρα να αποχωρήσω απ’ τα μπουζούκια. Η δουλειά μας έχει γίνει ένας περίγελος. Βαρέθηκα να συζητάω για δουλειές και να μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης με βίζιτες της κακιάς ώρας που έχουν πάρει ένα μικρόφωνο, ‘‘καβαλάνε” όποιον βρουν και ξεκινάνε να το παίξουν καλλιτέχνες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Συνάδελφοί μου αξιόλογοι, που σέβονται και υπηρετούν τη δουλειά μας άψογα, συζητάνε για δουλειές με 100 ευρώ μεροκάματο, επειδή δεν είναι στην κλίκα των gay, των drugs και της π@ρτούζας. Εχω μια κόρη δυόμισι ετών που πρέπει να μεγαλώσει κοντά μου για να είναι ευτυχισμένη. Δεδομένου του ότι δεν έχω υπάρξει βίζιτα ή ναρκομανής, για να μπορέσω να μπω στις κλίκες αυτές, αρνούμαι να συνεχίσω. Οι μόνοι που κάνουν κουμάντο είναι οι ‘‘μπράβοι”, οι προαγωγοί κι οι έμποροι ναρκωτικών", κατέληξε η γοητευτική τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ