ΕΣΗΕΑ: Διέγραψε προσωρινά 10 δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ

Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δεν είχε συμμέτασχει σε απεργία που είχε προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ.

Δέκα δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ διέγραψε προσωρινά η ΕΣΗΕΑ, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά, καθώς δεν είχαν λάβει μέρος στην 48ωρη απεργία της Ενωσης στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2017.

«Yστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ, οι συν. Νίκος Φιλιππίδης, Άρης Πορτοσάλτε, Άννα Μπουσδούκου, Γιάννης Πιτταράς , Δημήτρης Οικονόμου, Μαρία Αναστασοπούλου, Γιάννης Ντσούνος, Χρήστος Κούτρας, Μάρκος Δεϊμέζης και Εύα Αντωνοπούλου κρίθηκαν ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέοι, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών. 

Ποινή:

Στο συν. Νικόλαο Φιλιππίδη με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στον συν. Άρη Πορτοσάλτε με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στη συν. Άννα Μπουσδούκου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στο συν. Γιάννη Πιτταρά με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στο συν. Δημήτρη Οικονόμου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στη συν. Μαρία Αναστασοπούλου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στο συν. Γιάννη Ντσούνο με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στο συν. Χρήστο Κούτρα με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στο συν. Μάρκο Δεϊμέζη με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στη συν. Εύα Αντωνοπούλου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ