Κύπρος: Συνεχίζεται το "θρίλερ" με τη δολοφονία του ζευγαριού- Συνελήφθη 33χρονος- Ποιες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στην Κύπρο, ενώ ο 15χρονος γιος τους μίλησε, στην αρχική του κατάθεση, για κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι.

Μία εβδομάδα μετά την διπλή δολοφονία στον Στρόβολο της Κύπρου, τα ερωτηματικά παραμένουν.

Χθες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 33χρονου άντρα, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στην περιοχή του διπλού εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, ο φερόμενος ως δράστης είναι σεσημασμένος για διαρρήξεις και ναρκωτικά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει μαρτυρία και βίντεο, βάσει των οποίων ο 33χρονος τρέχει να απομακρυνθεί από το σημείο της διπλής δολοφονίας.

Όπως αναφέρουν, δε, οι νέες πληροφορίες του politis.com.cy, η Αστυνομία βαίνει προς σύλληψη ή και συλλήψεις, με τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας της Κύπρου, Κύπρο Μιχαηλίδη, να αναφέρει ότι πλέον έχουν απαντήσεις σε όλα και ότι υπάρχει ύποπτος ή ύποπτοι.

«Εμπιστευτείτε μας, σας λέω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να βγούμε ανοικτά και να μιλήσουμε», είπε, ενώ σε ερώτηση εάν υπάρχει και ύποπτος/οι, απάντησε ότι «έχουμε και από αυτά που έχετε αναφέρει». Σημείωσε επίσης ότι σκέφτονται να καλέσουν βοήθεια από το εξωτερικό, την οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη ζητήσει, και αφορά ειδικό εμπειρογνώμονα και σύμβουλο της Scotland Yard, ο οποίος θα έρθει για να συνδράμει στο έργο της ανακριτικής ομάδας.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες λήφθηκε πολύωρη κατάθεση από την αδελφή του δολοφονηθέντος Γιώργου Χατζηγεωργίου, ενώ ο 33χρονος, που συνελήφθη φαίνεται να μην συνδέεται με τη δολοφονία, αλλά συνελήφθη για παράπλευρη υπόθεση και ενδεχομένως για κάποια από τις διαρρήξεις που είχαν γίνει στο σπίτι.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Αστυνομία απελευθέρωσε χθες την κατοικία και έτσι ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, τον οποίο διόρισε η οικογένεια, μπόρεσε να διενεργήσει αυτοψία στη σκηνή.

Σε δηλώσεις προέβη χθες και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της Κύπρου, Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί πέραν των 90 καταθέσεων και ότι αναμένεται να ληφθούν ακόμα αρκετές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ