Ανοιξιάτικο brunch στο Zonars για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»: «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών - Δώσε ζωή!»

Με σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!»

400 κυρίες από το διπλωματικό , δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα μέλη της «ΕΛΠΙΔΑΣ», για να στηρίξουν τους σκοπούς του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», σε ένα ανοιξιάτικο brunch που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Zonars, την Τρίτη 24 Απριλίου.

Έλενα Λυμπέρη, Ελένη Σαμαρά - Κωσταντακάτου
 

Η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε τις φίλες του Συλλόγου ευχαριστώντας τες για την πολύτιμη συμπαράστασή τους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας.

Άλκηστις Πρώτοψαλτη, Χρύσανθος Πανάς, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Hedva Ser
 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και διεθνούς φήμης γλύπτρια κυρία Hedva Ser, η οποία συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας με την κυρία Βαρδινογιάννη, καθώς συνεργάζονται στενά στο πλαίσιο της UNESCO.  Η κυρία Hedva Ser πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας από την UNESCO «Παγκόσμιας Πρωτεύουσας του Βιβλίου» για το 2018.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κρίστη Χατζηνικολάου

Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», δημιουργήθηκε το 2012, με πρώτο στόχο τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία ιδρύθηκε το 2014  με στόχο όλοι οι συνάνθρωποι μας, μικροί και μεγάλοι, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών,  να μπορούν να βρουν ένα συμβατό δότη.  

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Hedva Ser και Ελένη Δρακοπούλου
 

Μέσα σε τέσσερα χρόνια το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχει εγγράψει 64.000 νέους εθελοντές δότες, ενώ 21 από αυτούς έχουν βρεθεί συμβατοί χαρίζοντας ελπίδα ζωής σε 21 συνανθρώπους μας.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιαννη, Karin Liebaut

Μέσα από ενημερωτικά βίντεο που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη δράση του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ στον χώρο κυριαρχούσε το ανανεωμένο λογότυπο του Συλλόγου και το σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα έσοδα από την εκδήλωση καλύπτεται οικονομικά η τυποποίηση 800 περίπου δειγμάτων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε η πρώην Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικήτικου Συμβουλίου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ελένη Σαμαρά – Κωσταντακάτου.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο ZONARS και τον ιδιοκτήτη του κύριο Χρύσανθο Πανά για την υποστήριξη της εκδήλωσης, καθώς και την εταιρεία ESTEE LAUDER για το υπέροχο δώρο που προσέφερε σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ