Τελικά ένοχος για τον βιασμό γυναίκας ο 80χρονος Μπιλ Κόσμπι μετά τις 57 κατηγορίες!

Από 57 συνολικά γυναίκες έχει κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση ο 80χρονος Κόσμπι.

O Μπιλ Κόσμπι κρίθηκε τελικά ένοχος για τον βιασμό μίας γυναίκας, κατά την επανεξέταση της υπόθεσης του, στο κομητειακό δικαστήριο του Μοντγκόμερι, στις ΗΠΑ.

Ο γνωστός ηθοποιός, που είναι πλέον 80 ετών, έχει κατηγορηθεί συνολικά από 57 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση. 

Πλέον αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξής συνολικά 30 ετών, αν και λόγω ηλικίας θα μπορούσε να εκτίσει τελικά μόλις 10 χρόνια.

Ο Κόσμπι κρίθηκε ένοχος από το σώμα των ενόχων, για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Καναδέζας μπασκετμπολίστριας, Andrea Constand, το 2004 στο σπίτι του στη Φιλαδέλφια.

(Photo: AP)

H Constand κατηγόρησε τον άλλοτε δημοφιλή ηθοποιό πως την νάρκωσε με χάπια, πριν της επιτεθεί, με τον Κόσμπι να υποστηρίζει πως όλα έγιναν με την συναίνεσή της και να αρνείται κάθε κατηγορία, όπως αναφέρει η "The Sun".

Η πρώτη δίκη έγινε τον Ιούνιο του 2017 και κατέληξε σε αδιέξοδο, ωστόσο, o Κόσμπι φέρεται να έδωσε, το 2006, στην Constand 2,4 εκατ. λίρες, ώστε να καταλήξουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Πλέον, σύμφωνα με τους ενόρκους, ο Κόσμπι είναι υπεύθυνος για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Constand και συγκεκριμένα για «διείσδυση χωρίς συναίνεση», «διείσδυση μετά από χορήγηση χαπιών» και «διείσδυση ενώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ