Τέσσερα μυστικά για να μειώσετε τις ανοιξιάτικες αλλεργίες!

Ανακουφιστείτε από τις ανοιξιάτικες αλλεργίες με τέσσερις τρόπους και χαρείτε ελεύθερα την ομορφιά της φύσης.

Αν ταλαιπωρήστε κάθε χρόνο αυτή την εποχή από καταρροή και φαγούρα γνωρίζετε πολύ καλά ότι πρέπει να οπλιστείτε με τα απαραίτητα φάρμακα αλλά και με αρκετή υπομονή προκειμένου να τα βγάλετε πέρα.

Διαβάστε παρακάτω τέσσερα μυστικά για να μειώσετε τις ανοιξιάτικες αλλεργίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, ώστε να μειώσετε τη συχνότητα και την ένταση των συμπτωμάτων σας.

Προβιοτικά: Τα «καλά» βακτήρια που βρίσκονται σε προϊόντα όπως το γιαούρτι και το κεφίρ συμβάλλουν στην καλύτερη «ρύθμιση» του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να μην αντιδρά πολύ έντονα στα αλλεργιογόνα.

Κομπρέσες: Ένα βρεγμένο πανί στο πρόσωπο όχι μόνο παρέχει μια καταπραϋντική αίσθηση δροσιάς αλλά παράλληλα βοηθά να απομακρυνθούν υπολείμματα αλλεργιογόνων (π.χ. γύρης) από την επιδερμίδα, αναφέρει το omorfamystika.gr.

Συχνή αλλαγή ρούχων: Τα υφάσματα έχουν την τάση να συσσωρεύουν υπολείμματα, τα οποία μεταφέρονται σε διάφορους χώρους και επάνω στα έπιπλα μετά την επιστροφή στο σπίτι.

Ντους πριν τον ύπνο: Βοηθά να μη μεταφερθούν τα υπολείμματα στην κρεβατοκάμαρα και στο κρεβάτι, περιορίζοντας σημαντικά την έκθεση στα αλλεργιογόνα και βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ