Παλλήνη: Ενέδρα θανάτου σε συνταξιούχο αστυνομικό- Τον δολοφόνησαν με πέντε σφαίρες

Ο 57χρονος πρώην αστυνομικός δέχτηκε πέντε σφαίρες, έξω από ταβέρνα της Παλλήνης, αργά χθες το βράδυ.

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ένας 57χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, χθες το βράδυ στην Παλλήνη.

Το περιστατικό συνέβη, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα σε ταβέρνα της οδού Αιόλου, με το θύμα να δέχεται πέντε σφαίρες από τους δολοφόνους που τους είχαν στήσει καρτέρι.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός διασκέδαζε με την παρέα του στην ταβέρνα της Παλλήνης και φεύγοντας από το μαγαζί, αφού χώρισε με την παρέα του, πήγε στο πάρκινγκ, όπου φαίνεται ότι οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός τραυματίστηκε. Προσπάθησε ωστόσο να διαφύγει και κινήθηκε προς το εσωτερικό της ταβέρνας για να ζητήσει βοήθεια. Ο ένας από τους δράστες τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε ξανά από κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο 57χρονος δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Αυτό που κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι οι δράστες δεν “ακούμπησαν” ένα σημαντικό ποσό που είχε μαζί του. Ίσως δεν μπόρεσαν να πάρουν τα χρήματα καθώς ο 57χρονος κατευθύνθηκε προς το κατάστημα όπου υπήρχαν αρκετοί θαμώνες και εργαζόμενοι. Εξετάζονται ωστόσο τόσο το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών όσο και το ενδεχόμενο του «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών».

Οι δράστες εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα, ενώ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας κάλεσε την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 57χρονο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, το σημείο όπου δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση ο πρώην αστυνομικός, είναι σκοτεινό και δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής. Ωστόσο αναζητούνται κάμερες στην περιοχή που τυχόν έχουν καταγράψει κάτι πριν ή μετά τη δολοφονία, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από εργαζόμενους και θαμώνες της ταβέρνας, για την περίπτωση που κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι, που ενδεχομένως να σχετίζεται με το έγκλημα.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος των δραστών.

Οι 57χρονος είχε υπηρετήσει στη Δίωξη Ναρκωτικών και στην ΕΚΑΜ και θεωρούνταν από τους “μάχιμους” αξιωματικούς. Το 2007 είχε ζητήσει να αποστρατευτεί και από τότε εργαζόταν στη φύλαξη γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ