Μολών Λαβέ: Τα παπούτσια της Ελβίρας που σχεδιάζει & για τον οίκο Balmain είναι αρχαιοελληνικού κάλλους (ΦΩΤΟ)

Η αισθητική της Αρχαίας Ελλάδας είναι πανταχού παρούσα στα παπούτσια της ταλαντούχας σχεδιάστριας Ελβίρας Παναγιωτοπούλου.

Τα ανακάλυψα πρόσφατα στα εγκαίνια του καταστήματος AISSO, μια Made in Greece ιδέα της Αντζελίνας Παπαδοπούλου και της Σύλλας Σιούνα.

Σκοπός των δυο είναι να ανακαλύψουν και να στηρίξουν τα δημιουργικά ταλέντα της Ελληνικής Βιομηχανίας της Μόδας και να τα αναδείξουν στη διεθνή κοινότητα.

Οι ίδιες πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο της μόδας.

Διαθέτει ανθρώπους δημιουργικούς, ικανούς να σταθούν επάξια στις διεθνείς αγορές και να ανταγωνιστούν τα ξένα fashion labels.

Η AISSO έρχεται να καλύψει αυτό ακριβώς το κενό.

Προσφέρει στους Έλληνες σχεδιαστές μια πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα μπορούν να παρουσιάσουν το έργο τους στο διεθνές κοινό.

Μία από τους ιδιαιτέρως ταλαντούχους νέους Έλληνες σχεδιαστές είναι και η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου.

Γεννημένη στην Αθήνα, μεγαλωμένη στο Παρίσι και με έδρα της πλέον το Μιλάνο, η Ελβίρα, εκτός από τον δικό της οίκο είναι σχεδιάστρια παπουτσιών και για τον οίκο «Balmain».

Η ίδια έκανε το μεγάλο βήμα το 2015 και δημιούργησε το δικό της luxury footwear brand, το «DI GAΪA», από την Γαία της Ελληνικής μυθολογίας και έχει ως κεντρικό στοιχείο το δάφνινο στεφάνι.

Κεντρικό στοιχείο έμπνευσης της Ελβίρας για τη νέα collection για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018 είναι το "Μολών Λαβέ"!

Η αισθητική της Αρχαίας Ελλάδας είναι πάντα παρούσα στη δουλειά της, ενώ μέσα από τη νέα της εντυπωσιακή σειρά παπουτσιών η Αρχαία Ελλάδα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Η AISSO εγκαινίασε στις 25/4/2018 το νέο της flagship κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Μια boutique γεμάτη με τα καλύτερα στοιχεία της σύγχρονης Ελληνικής μόδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ