Η Κέιτ Μπλάνσετ ξαναχτυπά: Καλός σκηνοθέτης ο Γούντι Άλεν αλλά να δικαστεί για την σεξουαλική παρενόχληση στη θετή κορούλα του

Η Κέιτ Μπλάνσετ αναφέρθηκε στις κατηγορίες της θετής κόρης του Γούντι Άλεν, Ντίλαν Φάροου, σε εκείνον για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Κέιτ Μπλάνσετ κέρδισε πρόσφατα το δεύτερο όσκαρ της, για την ταινία του Γούντι Άλεν "Blue Jasmine".

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φέτος θα είναι και πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών, ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety, για τα σεξουαλικά σκάνδαλα που πλήττουν το Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό.

Η Μπλάνσετ ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις κατηγορίες της θετής κόρης του Γούντι Άλεν, Ντίλαν Φάροου, προς τον γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της, καθώς η ίδια είχε κατηγορηθεί πως σιώπησε σχετικά με το θέμα λόγω της συνεργασίας της με τον Άλεν.

«Προφανώς η Ντίλαν Φάροου ζούσε σε έναν κόσμο πόνου κι αν η υπόθεση δεν δικάστηκε σωστά πρέπει να ανοιχτεί ξανά και να επιστρέψει στο δικαστήριο γιατί εκεί επιλύονται αυτά τα θέματα» τόνισε η Κέιτ Μπλάνσετ.

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γούντι Άλεν, ανέφερε «Είχα μια πολύ παραγωγική περίοδο συνεργασίας με τον Γούντι, κι έχει γράψει ορισμένους από τους πιο εξαιρετικούς γυναικείους ρόλους. Αλλά την περίοδο που δούλευα μαζί του δεν ήξερα τίποτα για ό,τι συνέβαινε, αργότερα πήρε δημοσιότητα. Για μένα, ωστόσο, πιο σημαντικό από το να δώσω ακόμα έναν τίτλο για πρωτοσέλιδο, και να δείξω με το δάχτυλο, είναι, αν δεν έχει επιλυθεί το θέμα... Είμαι αναφανδόν υπέρ του να ξαναπάει η υπόθεση στο δικαστήριο, γιατί η λύση βρίσκεται εκεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ