Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο

Δύσκολες στιγμές για τον 76χρονο τεχνικό, που έχει συνδέσει το όνομά του με την Μάντσεστερ...

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε το Sky News.

O 76χρονος πρώην προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποβλήθηκε χθες Σάββατο σε χειρουργική επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Ο γιος του, Ντάρεν, προπονητής της Ντονκάστερ, είχε γίνει γνωστό πως απουσίαζε από τον πάγκο της ομάδας, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Μάντσεστερ, "Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υπεβλήθη σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση σήμερα λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Η διαδικασία κύλησε πολύ καλά, αλλά πρέπει να μείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας για να παρατηρείται η κατάσταση της υγείας του. Η οικογένειά του κάνει έκκληση για σεβασμό της ιδιωτικότητας πάνω στο θέμα".

(Photo: PA)

Ο Σερ Αλεξάντερ Τσάπμαν Φέργκιουσον έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία υπήρξε προπονητής από το 1986 μέχρι το 2013.

Έχει κατακτήσει περισσότερα τρόπαια από οποιονδήποτε άλλο προπονητή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και θεωρείται από πολλούς παίκτες, προπονητές και αναλυτές ως ένας από τους καλύτερους και πετυχημένους προπονητές όλων των εποχών.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του στην Μάντσεστερ κέρδισε 38 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων 13 τίτλων στην Premier League, πέντε FA Cups και δυο τίτλους στο UEFA Champions League. Το 1999 μπήκε στη λίστα Queen's Birthday Honours για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ