Ερμής στον Κριό: Είστε έτοιμοι για ένα "εκρηκτικό" Σαββατοκύριακο; - Ποιοι θα είναι οι τυχεροί;

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ένα εκρηκτικό διήμερο ανοίγεται μπροστά μας, όπου στην πορεία του θα διαπιστώσουμε ότι οι παρορμήσεις είναι αρκετά δύσκολο να χαλιναγωγηθούν και  μας οδηγούν πολλές φορές σε σκέψεις και εκφράσεις που  χαρακτηρίζονται από βιασύνη, επιπολαιότητα, αυθάδεια αλλά και πολύ έντονο το στοιχείο της επαναστατικότητας και της αντίδρασης. Δεν θα λείψουν όμως και οι τυχεροί του Σαββατοκύριακου, όπου θα καταφέρουν να επιβληθούν των καταστάσεων και να νιώσουν πιο δυνατοί και σίγουροι με τις εξελίξεις που υπάρχουν στη ζωή τους, όπως αναφέρει η Άννα Βαγενά στο oroskopos.gr

Στις 12 Μαΐου , ο Ερμής από τον Κριό πραγματοποιεί την όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω στην 28η μοίρα του ζωδιακού. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος από τον Ταύρο βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, στην 21η μοίρα. Μία ημέρα μετά στις 13 Μαΐου, ο Ερμής συναντά τον Ουρανό και έχουμε την σύνοδό τους από την 29η μοίρα του ζωδιακού.

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις Ερμή – Άρη – Ουρανού;

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που ρυθμίζει και επηρεάζει την ροή της sσκέψης, του λόγου, της έκφρασης με λίγα λόγια των επικοινωνιών μας. Από τον Κριό, κυριαρχεί η ταχύτητα, η παρόρμηση, η ειλικρίνεια, η θρασύτητα στο λόγο αλλά και η ανάγκη για άμεση, γρήγορη πρωτοβουλία. Ο Άρης, ο πλανήτης που ρυθμίζει την ροή της ενέργειας , αλλά και κάθε δράση μας από το ζώδιο του Αιγόκερω προσφέρει την δύναμη της κυριαρχίας και οι εξελίξεις στη ζωή μας έχουν ως βασικό στόχο την ανέλιξη, την πρόοδο, την υπερνίκηση των εμποδίων αλλά και την πλήρη ουσιαστική κυριαρχία! Ο Ουρανός , ο γνωστός σε όλους μας φιλελεύθερος, προοδευτικός, εκκεντρικός και απρόβλεπτος επαναστάτης, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Κριού, ωθεί με ακόμα πιο εκκεντρικό τρόπο στην καινοτομία, στην αλλαγή, στη πλήρη και ουσιαστική ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα,.

Η δυσαρμονία Ερμή – Άρη, κάνει το λόγο εκρηκτικό, απόλυτο, κυριαρχικό, απότομο, επιβλητικό , τις σκέψεις να έχουν έντονο το στοιχείο του παρορμητισμού και γίνονται άμεσα, γρήγορα πράξη, χωρίς να υπολογιστούν οι συνέπειες. Έτσι λοιπόν, το διήμερο που ακολουθεί, θα δούμε κάποια γεγονότα να εξελίσσονται με ταχύτητα φωτός, θα υπάρχει μεγάλη ένταση στις επικοινωνίες, οι εγωιστικές τάσεις θα είναι τονισμένες, ενώ οι καβγάδες, οι ρήξεις, οι διαφωνίες θα προκαλούν ένα μεγάλο εκνευρισμό. Ο θυμός και η οργή θα είναι τα βασικά εκρηκτικά συναισθήματα που θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε τις ημέρες που ακολουθούν. Σημαντικό ωστόσο είναι να δώσουμε προσοχή και στις μετακινήσεις μας, να μην υπερεκτιμάμε τις δυνατότητές μας, να μην βιαζόμαστε να αποφασίσουμε, να δράσουμε και να κάνουμε νέα πράγματα, γιατί είναι πιθανό η ταχύτητα αυτή να οδηγήσει σε ατυχήματα. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στην οδήγηση και στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων,

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού, η οποία και πραγματοποιείται την επόμενη μέρα, συνεχίζει να εντείνει τους εκρηκτικούς ρυθμούς επικοινωνίας. Έτσι λοιπόν στις 13/5 δεν θα λείψουν οι ξαφνικές ειδήσεις που θα πέφτουν πραγματικά γρήγορα σαν “βροχή” , οι σκέψεις και οι απόψεις θα εκφράζονται με έναν απρόβλεπτο αλλά και ακραίο τρόπο, ενώ θα είναι κυρίαρχη η ανάγκη για πρωτοβουλία, ρίσκο, τόλμη, αλλαγή! Η επαναστατικότητα που θα κυριαρχεί αυτή την ημέρα στις σκέψεις αλλά και στις εκφράσεις μας, μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικά ξεσπάσματα, καβγάδες, ρήξεις που χαρακτηριστικό γνώρισμα θα έχουν την ανάγκη για αυτονομία, αποδέσμευση, απελευθέρωση. Στα θετικά στοιχεία αυτής της όψης είναι ότι η μέρα προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία για εύρεση και ανάπτυξη νέων καινοτόμων ιδεών, το μυαλό είναι πολύ πρωτοποριακό και εφευρετικό, γεγονός που εξυπηρετεί ιδιαίτερα για εργασίες και δραστηριότητες που έχουν άμεση σχέση με την έρευνα, την τεχνολογία ή και την αστρολογία.

Ποιοι επηρεάζονται άμεσα από τις όψεις Ερμή – Άρη – Ουρανού;

Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, μα πολύ περισσότερο όσοι έχουν γεννηθεί περίπου 17-20 Απριλίου, 19-22 Ιουλίου, 20-23 Οκτωβρίου , 17-20 Ιανουαρίου.

Ποιοι θα είναι οι "τυχεροί" του Σαββατοκύριακου;

Το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, θα χαρίσει αυτό το Σαββατοκύριακο την δύναμη, την αντοχή, την επιμονή, την διάκριση και την κατάκτηση στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου. Πιο τυχεροί θα σταθούν όσοι γεννήθηκαν κοντά στις 12 Μαϊου , 14 Σεπτεμβρίου, 12 Ιανουαρίου και 14 Ιουλίου, 14 Νοεμβρίου και 12 Μαρτίου. Εύνοια θα δεχθούν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Astro Tips για κάθε ζώδιο
 

Κριός: Περίοδος μεγάλων αποφάσεων και αλλαγών, όπου θα χρειαστεί να μετριάσεις τα συναισθήματα οργής, θυμού, βιασύνης, επιπολαιότητας , εκκεντρικότητας καθώς και την τάση να βιάζεσαι να κρίνεις και να επιλέξεις για το μέλλον. Προσοχή στις μετακινήσεις, στις επαγγελματικές ρήξεις που θα δημιουργηθούν. Οικονομικές κατακτήσεις και ευκαιρίες επαγγελματικές διάκρισης δίνονται κυρίως σε εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 11 Απριλίου 

Ταύρος: Μέρες γεμάτες νευρικότητα αναφορικά με θέματα που αφορούν την εργασία, υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις επαφές με εξωτερικό, ή και νομικές υποθέσεις. Διαθέτεις όλα τα φόντα για να μπορείς να ανταπεξέλθεις και να ανελιχθείς σε κάθε στόχο που εσύ έχεις αυτή την περίοδο, αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 14/5 . Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.

Δίδυμος: Από την μία πλευρά τα έξοδα τρέχουν και αυτό είναι κάτι που σε πιέζει, σε παθιάζει, σε θυμώνει γιατί δεν μπορείς να απολαύσεις με άνεση όλα όσα πραγματικά επιθυμείς. Από την άλλη πλευρά νέοι άνθρωποι μπαίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου, διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος, χρειάζεται όμως να δείξεις προσοχή σε ποιους ανθρώπους μπορείς πραγματικά να επενδύσεις.

Καρκίνος: Οι όψεις Ερμή – Άρη – Ουρανού σε επηρεάζουν άμεσα και φέρνουν την ξαφνική αλλαγή / ανατροπή σχεδίων αναφορικά με την πορεία της καριέρας σου! Διατήρησε την ψυχραιμία σου, σκέψου τις εναλλακτικές που έχεις και προσαρμόσου με “μαεστρία” στον κύκλο αλλαγών που ανοίγονται μπροστά σου! Ίσως διαπιστώσεις ότι κάποιοι από τους στόχους σου αλλάζουν, εμποδίζονται, δέχονται πρόκληση ...Μην αφήσεις την παρορμητικότητά σου να σταθεί εμπόδιο σε όλα αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις

Λέων: Διανύεις μία επεκτατική περίοδο που ανοίγεις τα φτερά σου για νέα σχέδια, έχεις την ευκαιρία νέων γνωριμιών, έχεις πρόοδο σε θέματα σπουδών, συμφωνιών ενώ οι ιδέες σου είναι λαμπρές και προοδευτικές Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι την κούραση και την εξάντληση που θα σε διακατέχει, εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματός σου. Σημαντικό είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου και να αποφύγεις τις αντιδράσεις και τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.

Παρθένος: Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μα πολύ περισσότερο στις 12 και 13 του μήνα, είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για μεγάλες και τολμηρές συναισθηματικές ή και οικονομικές επενδύσεις. Ζήλια, εντάσεις, απωθημένα σε κάνουν να βρίσκεσαι σε έναν ψυχολογικό αναβρασμό. Τις ημέρες αυτές είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον εαυτό σου από απερίσκεπτες σπατάλες και αγορές, ενώ να αναμένεις ότι μπορεί να προκύψει και κάποιο ξαφνικό έξοδο το οποίο θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός: Έντονες οι μέρες που έρχονται για τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου. Παρεξηγήσεις, αντιθέσεις, ρήξεις, καβγάδες και διαφωνίες είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το κλίμα εντάσεων, θα έχει το αντίκτυπό του και στο οικογενειακό σου περιβάλλον για αυτό είναι χρήσιμο να διαχειριστείς με διπλωματία και αυτοσυγκράτηση τις διαφωνίες που θα προκύψουν. Στον τομέα των σχέσεων, αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, ήδη θα καταλάβεις αυτή την περίοδο πως το “μαζί” θέλει θυσίες και το “χώρια” αντοχή ... Δεν λείπουν οι κρίσεις ανεξαρτησίας και οι τάσεις απελευθέρωσης. Από την άλλη πλευρά αν δεν είσαι σε σχέση, ναι μεν υπάρχει η τάση αιφνιδιασμού από τον ερχόμό ενός νέου προσώπου στη ζωή σου, ωστόσο η σταθερότητα που αναμένεις είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Σκορπιός: Μέρες έντονες, με το πρόγραμμα σου αρκετά φορτωμένο και με τις εργασιακές απαιτήσεις να αυξάνονται ολοένα, γεγονός που σου προκαλεί νευρικότητα και σε κάνει να εκφράζεσαι αρκετά πιο έντονα, επιβλητικά, απόλυτα ή και προκλητικά στο περιβάλλον σου. Είναι σημαντικό λοιπόν να αποφύγεις τα εργασιακά καβγαδάκια και να διαχειριστείς με λεπτομέρεια τον χρόνο σου και την εργασία σου, αποφεύγοντας τον συγκεντρωτισμό. Επιπλέον οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου αλλάζουν, γίνονται πιο γρήγοροι αλλά και πιο απαιτητικοί με την εργασία να βρίσκεται σε μία περίοδο νέων καθηκόντων που πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτά. Σημαντικό για αυτές τις μέρες είναι να προσέξεις περισσότερο τις μετακινήσεις σου αποφεύγοντας μικρό – ατυχηματάκια.

Τοξότης: Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου, σε κάνουν αρκετά πιο εξωστρεφή, κοινωνικό, έτοιμο να απολαύσεις τον έρωτα, την διασκέδαση, ενώ οι δημιουργικές σου ιδέες μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να κάνεις στην ζωή σου μεγάλες ανανεωτικές αλλαγές. Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να εισβάλει στη ζωή σου με τρόπο επεισοδιακό και να σε κάνει να αναθεωρήσεις την άποψη περί κεραυνοβόλου έρωτα. Από την άλλη πλευρά όμως, τις ημέρες αυτές, γίνεσαι και αρκετά πιο τολμηρός, βιαστικός, εκρηκτικός ίσως και επιπόλαιος, τόσο με την συναισθηματική όσο και με την οικονομική διαχείριση! Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Αιγόκερως: Ξαφνικές αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή και τον χώρο της εργασίας σου προκαλούν αναστάτωση και φέρνουν αντιδράσεις. Τις ημέρες αυτές λοιπόν είναι χρήσιμο να περιορίσεις τις εγωιστικές τάσεις, να συγκρατήσεις τη νευρικότητα που σε διακατέχει (μην ξεχνάς ότι ο Άρης είναι ακόμα στο δικό σου ζώδιο) και να μην βιάζεσαι να κρίνεις, να σκεφτείς, να μιλήσεις και να αντιδράσεις, δεδομένου ότι μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά απότομα. Μικρές ζημιές στο σπίτι, αλλαγές και ανακατατάξεις χωροταξικές και ανάγκη επανάστασης από τον κλοιό της οικογένειας είναι οι βασικές τάσεις των ημερών που ακολουθούν.

Υδροχόος: Το μυαλό σου βρίσκεται σε εγρήγορση αυτές τις μέρες και το θετικό είναι ότι μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις καινοτόμες και πρωτοποριακές σου ιδέες, γεγονός που θα σε βοηθήσει να έχεις μεγάλη πρόοδο με κάθε τι που θα καταπιαστείς. Ωστόσο, οι μέρες αυτές σου εφιστούν την προσοχή στον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου (η εκκεντρικότητα σου εντείνεται ακόμα περισσότερο), στις μετακινήσεις σου (σε χαρακτηρίζει η βιασύνη), στα λόγια και στις αποφάσεις σου που μπορεί να προκαλέσουν ένταση στους ανθρώπους που σχετίζεσαι. Κάποια επαγγελματικά καβγαδάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ιχθύς: Η προσοχή σου πρέπει να είναι στραμμένη αυτές τις μέρες στην διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί ναι μεν μπορεί κάποιες νέες πρωτοποριακές ιδέες να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις κάποιο σημαντικό έσοδο, από την άλλη πλευρά δεν θα σου είναι και τόσο εύκολο να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο! Εντάσεις, καβγάδες και ρήξεις με συλλογικούς χώρους είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ