Κρήτη - 36χρονη γέννησε κοριτσάκι μέσα σε αυτοκίνητο με μαιευτήρα τον άνδρα της

Η 36χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του συζύγου της προκειμένου να πάνε στο μαιευτήριο ωστόσο το μωράκι βιαζόταν να.. βγει

Ανήμερα την Ημέρα της Μητέρας έγινε μητέρα με ... περιπετειώδη τρόπο ! Ο λόγος για μια 36χρονη έγκυο που γέννησε -το δευτερο παιδί της- μέσα στο αυτοκίνητο στη διαδρομή για το μαιευτήριο !

Η 36χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του συζύγου της προκειμένου να πάνε στο μαιευτήριο ωστόσο το μωράκι βιαζόταν να.. βγει, και όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. 

"Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έγινε. Ηταν κάτι σπάνιο"! είπε στο cretalive ο σύζυγος της 36χρονης που ανέλαβε χρέη μαιευτήρα στο αυτοκίνητο! 

Τα νερά έσπασαν στη διαδρομή και η γυναίκα ένοιωσε ότι δεν προλαβαίνει να φτάσει μέχρι το μαιευτήριο. 

Ο σύζυγος της κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ που έσπευσε στη συμβολή των οδών Σταδίου και Ικάρου στη Νέα Αλικαρνασσό ωστόσο ήδη η 36χρονη είχε γίνει μητέρα !

"Δεν ηξερα τι να κάνω! Οτι είχα δει , αλλά και το ένστικτό μου! Όλα ευτυχώς πήγαν καλά!" ανέφερε ο ευτυχής πατέρας που προσπαθεί να ξεπεράσει το ευχάριστο σοκ.

"Δεν ήταν εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Ολα έγιναν τόσο γρήγορα. Από την στιγμή που την έπιασαν οι πόνοι σε δέκα λεπτά είχε γεννήσει! Θελω πραγματικά να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που έσπευσαν αμέσως και το ΜΗΤΕΡΑ για την φροντίδα που έδειξαν" ανέφερε.

Μαμά και βρέφος έχαιραν άκρας υγείας, παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο μαιευτήριο με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ