Πρωτοφανής ληστεία στη Μύκονο: Έστειλε «παιδαράδες» να κλέψουν 145.000 της συζύγου του- Έδεσε χειροπόδαρα το 5χρονο παιδί του!

Μία απίστευτη ληστεία στη Μύκονο, με δράστη τον σύζυγο της γνωστής επιχειρηματία του νησιού!

Μια επιχειρηματίας σέρβικης καταγωγής, ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων και αξεσουάρ στα Ματογιάννια, κατήγγειλε ότι άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της και της απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 145.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε κρύψει σε συγκεκριμένο σημείο που μόνο εκείνη και ο σύζυγος της γνώριζαν.

Οι ληστές που μπήκαν στην οικία της ακινητοποίησαν πρώτο το πεντάχρονο παιδί τους δένοντας το στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ από τον φόβο και την ταραχή και μετά την μητέρα του.

Κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου βρίσκονταν τα χρήματα δείχνοντας με τις κινήσεις τους ότι γνώριζαν εκ των προτέρων που πρέπει να ψάξουν.

Οι άγνωστοι πήραν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ προς το παρόν δεν έχουν συλληφθεί.

Όμως οι αστυνομικοί του Α.Τ Μυκόνου εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες καθώς και την μαρτυρία της επιχειρηματία, κάλεσαν για κατάθεση τον σύζυγο της, θεωρώντας τον ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο σύζυγος της επιχειρηματία, ο οποίος ασχολείται με την φωτογραφία, ενώ παράλληλα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα θετικών επιστημών, φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις κι έπειτα από πιέσεις αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνος ήταν που οργάνωσε την ληστεία στο σπίτι του.

Ο δράστης οδηγήθηκε στη Σύρο προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ