5 πράγματα που θα κάνουν τους άλλους να πιστεύουν πως είσαι υπέροχη!

Η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στο βάρος ή στο δέρμα.

Ποιοί είναι οι 5 τρόποι για να εντυπωσιάζουμε;

Ο τρόπος που ντυνόμαστε
Μια προσεγμένη εμφάνιση, όμορφα καθαρά ρούχα, ρούχα που ταιριάζουν μεταξύ τους, όλα αυτά προδιαθέτουν θετικά τους άλλους απέναντί μας.  Με τα κατάλληλα ρούχα μπορείς να κρύψεις επίσης ατέλειες αλλά και να τονίσεις τα όμορφα σημεία του σώματος σου.

Μάτια
Τα μάτια αντανακλούν την ψυχή μας. Τους μαύρους κύκλους και την κούραση μπορείς να τα καλύψεις με μακιγιάζ, όμως το πώς νιώθεις, το θυμό σου, τη λύπη σου, τη χαρά σου δε μπορείς να τα κρύψεις. Για αυτό το λόγο, να σκέφτεσαι θετικά, να μη κρατάς κακίες και θυμό γιατί φαίνεται στα μάτια σου, σύμφωνα με το tsemperlidou.gr.

Καλοί τρόποι
Οι καλοί τρόποι είναι το παν. Ένας άνθρωπος με άσχημους τρόπους κάνει πολύ κακή εντύπωση στους άλλους. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να προσποιείσαι αλλά να εκφράζεσαι με ευγένεια .Μάλιστα οι ευγενικοί άνθρωποι μοιάζουν πιο έξυπνοι.

Αυτοπεποίθηση
Η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό που όλοι θα έπρεπε να έχουμε. Μπορεί να νιώθεις ντροπή να εκφραστείς ή να δείξεις τα ταλέντα σου. Γιατί όμως να μην προβάλλεις τις θετικές πλευρές του εαυτού σου; Ένα άτομο με αυτοπεποίθηση είναι σαφώς πιο συμπαθές, τραβάει πιο εύκολα την προσοχή και, φυσικά, μπορεί να πείσει πιο εύκολα.

Χαμόγελο
Ένα ζεστό χαμόγελο τραβά πολύ πιο εύκολα τους άλλους και δημιουργεί ένα φιλικό κλίμα και το αίσθημα οικειότητας. Ακριβά ρούχα, μακιγιάζ, καλοχτενισμένα μαλλιά, όλα αυτά μπορούν να αντικατασταθούν από ένα υπέροχο χαμόγελο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ