Αλέξης Μανθεάκης οργισμένος: «Έχει καρδιά από πέτρα η Αθηνά Ωνάση - Διακόπτω την 20χρονη σχέση μου»

Ο Αλέξης Μανθεάκης κατακεραυνώνει την Αθηνά Ωνάση για τη συμπεριφορά της.

Ο -επί τουλάχιστον μια εικοσαετία- συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, εμφανώς οργισμένος, δήλωσε πως διακόπτει τη σχέση του με την Αθηνά Ωνάση. Ο λόγος είναι, όπως υποστήριξε ο κ. Μανθεάκης, πως όταν τη χρειάστηκε για ένα πρόβλημα υγείας της συζύγου του, η «χρυσή» κληρονόμος αδιαφόρησε.

«Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε κι εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της! Από τη μία, έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της. Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!» ανέφερε ο κ. Αλέξης Μανθεάκης στην εφημερίδα «Espresso».

Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσθεσε: «Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει "ούτε ένα ευρώ" μέσω του δικηγόρου της; Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα. Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια, τον Νοέμβριο του 2017, έστειλα ένα e-mail στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για εμένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ. Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ