Η Γουΐτνεϊ Χιούστον είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την ξαδέρφη της

Ένα νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πολλά για τη ζωή της τραγουδίστριας.

Η ξαδέρφη της Γουΐτνεϊ Χιούστον, Ντι Ντι Γουόργουϊκ, φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά την τραγουδίστρια και τον αδερφό της όταν βρίσκονταν σε νεαρή ηλικία. Αυτό αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Whitney», σε σκηνοθεσία Κέβιν Μακ Ντόναλντ που αναμένεται να προβληθεί στις 6 Ιουλίου.

Την είδηση επιβέβαιωσε τόσο ο ετεροθαλής αδερφός της Γουΐτνεϊ Χιούστον και πρώην μπασκετμπολίστας του NBA, Γκάρι Γκάρλαντ-Χιούστον. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα «άσχημο συμβάν» κι υποστήριξε ότι η Γουΐτνεϊ Χιούστον κι εκείνος κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν 7 και 9 χρόνων.

Η βοηθός της Γουΐτνεϊ Χιούστον, Μέρι Τζόουνς, δήλωσε ότι η τραγουδίστρια τής είχε αποκαλύψει ότι είχε κακοποιηθεί από μια γυναίκα.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Κέβιν Μακ Ντόναλντ, είπε: «Άρχισα να υποψιάζομαι πως υπήρξε κάποιο είδος κακοποίησης πριν μου το πει ο οποιοσδήποτε. Είχα μια αίσθηση, αφότου είχα παρακολουθήσει συνεντεύξεις για εκείνη ή δικά της στιγμιότυπα. Είχα την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν ένα προαίσθημα και μετά κάποιος μου το ανέφερε off camera. Δεν ήθελαν να το πουν μπορστά στην κάμερα, αλλά είπαν ότι η Γουίτνεϊ τους είχε πει ότι κάτι είχε συμβεί».

Η Γουΐτνεϊ Χιούστον «έφυγε» από τη ζωή, το 2012, σε ηλικία 48 χρόνων από πνιγμό μέσα στην μπανιέρα. Τέσσερα χρόνια νωρίτερα, η ξαδέρφη της τραγουδίστριας Ντι Ντι Γουόργουϊκ απεβίωσε στα 63 της κι ήταν εθισμένη σε ουσίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ