Οι πιο κακοντυμένες κυρίες στον γάμο: Γιατί Πίπα τόση κλάρα μαζί με την ξαδέλφη του γαμπρού, άσε το σκούρο μωβ της γυναίκας του θείου τς τς (ΦΩΤΟ)

Αυτές είναι οι κακοντυμένες του γάμου της χρονιάς!

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ. 

Τα βλέμματα όλου του πλανήτη ήταν στο Λονδίνο, με την τελετή να μεταδίδεται απευθείας και εκατομμύρια κόσμου να την παρακολουθούν!

Οι κυρίες έβαλαν τα δυνατά τους για να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν... 

Ωστόσο κάποιες δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά!

Η εγκυμονούσα αδελφή της Kate Middleton, Pippa, έφτασε χαμογελαστή και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, ωστόσο, το λουλουδάτο... κλαρωτό φόρεμά της δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Άλλωστε, πάντα θα είναι στο μυαλό μας, ως παράνυμφος της Kate, στον γάμο της με τον πρίγκιπα William, το 2001, όταν με το λευκό, στενό φόρεμά της, παραλίγο να επισκιάσει ακόμα και την λαμπερή νύφη!

(Photo: Getty Images)

Μάλλον κακές εντυπώσεις άφησε και η επιλογή της Karen Villeneuve, συζύγου του θείου του γαμπρού και αδελφού της αδικοχαμένης Diana, Earl Spencer.

Το σκούρο μωβ χρώμα του συνόλου της κυρίας Spencer παρέπεμπε περισσότερο σε... κηδεία, παρά σε γάμο.

Αρκούντως φουντωτό, δε, ήταν και το φόρεμα της εξαδέλφης του Harry, πριγκίπισσας Βεατρίκης, το οποίο δεν εντυπωσίασε, καθώς ήταν, μάλλον, πολύ "φλύαρο" χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

(Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, δεξιά, με τον πατέρα της πρίγκιπα Andrew και την αδελφή της πριγκίπισσα Ευγενία)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ