Χανιά: Αυτοί είναι οι νεκροί του ναυτικού δυστυχήματος- Το bachelor που κατέληξε σε τραγωδία (ΦΩΤΟ)

To bachelor εξελίχθηκε σε τραγωδία για την παρέα από την Κρήτη...

Το τραγικό ναυτικό δυστύχημα, στα Σφακιά, με τρεις νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό, οχτώ φίλοι από τα Χανιά, είχαν μαζευτεί στο Λουτρό Σφακίων, επειδή ένας από την παρέα παντρεύονταν και έκαναν bachelor party.

Με δύο ταχύπλοα πήγαν στην Αγία Ρουμέλη, για να διασκεδάσουν και να πιουν.

Στην επιστροφή από την Αγία Ρούμελη προς το Λουτρό, το ένα από τα δύο ταχύπλοα για κάποιο λόγο προσέκρουσε στα βράχια, στην περιοχή του Φοίνικα.

Ο θόρυβος που ακούστηκε από τη σύγκρουση συγκλόνισε την περιοχή και προκάλεσε αναστάτωση, όπως αναφέρει το parapolitikakritis.gr. Κάτοικοι της περιοχής, που έτρεξαν στο σημείο δήλωσαν συγκλονισμένοι ότι τα άψυχα σώματα των παιδιών είχαν εκσφενδονιστεί εκατό μέτρα μακριά!

Ο μοναδικός επιζών είναι ο 31χρονος Μ.Κ., ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ιατρείο της Χώρας Σφακίων και από εκεί με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας είναι ο κουμπάρος στο γάμο και δεν έχει ακόμα ενημερωθεί για τους νεκρούς φίλους του.

Μεταξύ των τριών νεκρών, δύο ήταν αδέρφια και μάλιστα πολύ γνωστοί οδοντίατροι των Χανίων, οι οποίοι εργάζονταν στο Ιατρείο του πατέρα τους, επίσης οδοντίατρος.

Ο νεότερος από τους δύο, 32 ετών, o Στέλιος Κωνστανταράκης, αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice το 2010.

Στη συνέχεια, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος, ενώ το 2012 έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην εμφυτευματολογία στο UCLA στο Λος Άντζελες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος της ITI (International Team for Implantology) και gIDE (global institute for dental education) .

Ο μεγαλύτερος, 34 ετών, ο Κωστής Κωνστανταράκης, ήταν γενικός οδοντίατρος με εξειδίκευση στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία.

Σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice και αποφοίτησε το 2010.

Έπειτα συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τορίνο (Università degli Studi di Torino) και εξειδικεύτηκε στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία.

Ήταν μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων (Ο.Σ.Χ.), μέλος του Ενδοδοντικού συλλόγου Ιταλίας (SIE – Società Italiana di Endodonzia).

Τρίτος νεκρός, ο 35χρονος, Μανώλης Τσεπίσης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στα Χανιά, συνιδιοκτήτης μεγάλου και πολύ γνωστού νυχτερινού μπαρ στην πόλη.

(Ο Μανώλης Τσεπίσης και ακριβώς από πίσω του ο Στέλιος Κωνστανταράκης)

Οι άνδρες του Λιμενικού με ειδικούς πραγματογνώμονες, πραγματοποίησαν αυτοψία στο σκάφος που οδήγησε σε αυτή την τραγωδία.

Η κηδεία των δύο αδελφών Κωνστανταράκη, θα γίνει τη Δευτέρα, ενώ η κηδεία του Μανώλη Τσεπίση έγινε σήμερα, Κυριακή, στον Άγιο Νεκτάριο Παχιανών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ