27χρονη ηθοποιός κατήγγειλε τον διάσημο σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν οτι την βίασε σε πολυτελές ξενοδοχείο

Ο ίδιος αρνείται, μέσω του δικηγόρου του, τις κατηγορίες.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός Λικ Μπεσόν, κατηγορείται για βιασμό από νεαρή Γαλλίδα ηθοποιό.

Η 27χρονη κατέθεσε την Παρασκευή μήνυση εναντίον του, ενώ η έρευνα για την υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο το AFP, η 27χρονη μετέβη την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη νύχτα στο ξενοδοχείο του Παρισιού Le Bristol.

Σύμφωνα με πηγές, η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι είχε προσωπική σχέση με τον 59χρονο Μπεσόν τα τελευταία δύο χρόνια, όμως πρόσθεσε ότι αισθανόταν ότι ήταν αναγκασμένη εξαιτίας της επαγγελματικής τους σχέσης.

Σύμφωνα με το Europe 1, το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση, η ενάγουσα δήλωσε ότι «αφού ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι αισθάνθηκε άσχημα και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, αργά το βράδυ, επανήλθαν στη μνήμη της τα αγγίγματα και η διείσδυση».

Μέσω του δικηγόρου του ο, παντρεμένος, σκηνοθέτης διέψευσε τα περί βιασμού.

«Ο Λικ Μπεσόν διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις επινοημένες κατηγορίες» σχολίασε ο δικηγόρος του Τιερί Μαρεμπέρ. «Πρόκειται για κάποια που γνωρίζει, με την οποία δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά».

Ο Λικ Μπεσόν είναι παντρεμένος με την Γαλλίδα παραγωγό, Βιρτζινί Σιλά από το 2004 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά- εκείνος είναι συνολικά πατέρας πέντε παιδιών. Ο ίδιος έχει κάνει άλλους τρεις γάμους, μία από τις συζύγους του ήταν η καλλονή Μίλα Γιόβοβιτς, με την οποία παντρεύτηκε όταν εκείνη ήταν μόλις 22 και ο γάμος τους κράτησε 2 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ