O Xάρι άφησε μια κενή θέση στην εκκλησία για την «απούσα μητέρα του» πριγκίπισσα Diana (ΦΩΤΟ)

Οι συγκινητικές αναφορές στην πριγκίπισσα Diana στον χθεσινό γάμο του Harry και της Meghan.

Μπορεί η μητέρα του γαμπρού, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana να ήταν η μεγάλη "απούσα" στον χθεσινό βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ωστόσο το πνεύμα της ήταν παντού μέσα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο 33χρονος Harry είχε πολύ ισχυρό δέσιμο με την μητέρα του, την οποία έχασε όταν ήταν 13 ετών.

Άλλωστε, μετά τον αρραβώνα του με την Meghan, είχε δηλώσει πως "θα γινόντουσαν οι καλύτερες φίλες με την Diana" και πως "είναι σίγουρος πως θα χαίρεται ιδιαίτερα για το ζευγάρι, από εκεί που βρίσκεται".

Και στην τελετή, οι αναφορές στην Diana ήταν πολλές.

Η αδερφή της, Lady Jane Fellowes διάβασε κατά τη διάρκεια της τελετής το "Τραγούδι του Σολομώντα", τιμώντας έτσι την μνήμη της, ενώ καλεσμένη στον γάμο ήταν όλη η οικογένεια Spencer.

To δαχτυλίδι του αρραβώνα που χάρισε ο Harry στην Meghan, αποτελούνταν από δύο διαμάντια από την συλλογή της μητέρας του, ενώ και το δαχτυλίδι που φόρεσε η Δούκισσα του Σάσσεξ στο πάρτι, μετά τον γάμο, ήταν και εκείνο από την συλλογή της πρόωρα χαμένης πεθεράς της.

Επίσης, η ανθοδέσμη της Meghan περιείχε τα αγαπημένα λουλούδια της Diana, Μη Με Λησμόνει, μαζί με άνθη που είχε μαζέψει ο ίδιος ο Harry.

Ακόμη, η Meghan άλλαξε τους όρκους της, παραλείποντας να πει πως "θα υπακούει" τον σύζυγό της, κάτι που έκανε πρώτη φορά η Diana, "σπάζοντας" έτσι το πρωτόκολλο στον γάμο της με τον Κάρολο το 1981.

Το πιο συγκινητικό, δε, ήταν πως δίπλα στον μεγαλύτερο αδελφό του, William, υπήρχε μία άδεια θέση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Και ακόμα και αν, σύμφωνα με τους Βρετανούς δημοσιογράφους, η θέση αυτή ήταν κενή λόγω πρωτοκόλλου, είμαστε σίγουροι, πως ο συγκινημένος Harry, την άφησε για την αγαπημένη του μητέρα- και ήταν βέβαιος πως ήταν στο πλευρό του!

(Photo: Getty / Jonathan Brady)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ