Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, συγκλονίζει με τα λόγια της στην Τατιάνα Στεφανίδου (VIDEO)

Με δάκρυα στα μάτια.

Η σύγυζος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν από πέντε μήνες, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η Εβελίνα Βαρσάμη συγκλονίζει με τα όσα αποκαλύπτει.

«Είναι πολύ δυνατός και θα πρέπει να μας το αποδείξει. Εμένα όλα αυτά τα χρόνια μου έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατός, ότι μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω του. Τώρα, καλείται άλλη μια φορά να βάλει τα δυνατά του. Και είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει πολύ καλά. Είμαστε 13 χρόνια μαζί», είπε η Εβελίνα Βαρσάμη κι αναφεροόμενη στον γιο τους τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος δεν θέλει να τον δει ο μικρός σε αυτήν την φάση που είναι τώρα. Του έχω εξηγήσει βέβαια, ο Αλέξανδρος ξέρει όλη την αλήθεια».

Για την κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, η σύζυγός του υποστήριξε: «Υπάρχει βελτίωση. Στην αρχή είχε βγάλει μια άρνηση όταν πήγε εκεί. Για 10-15 ημέρες δεν ήθελε να συνεργαστεί. Δεν ήθελε να κάνει τίποτα. Αλλά μετά άρχισε να συνεργάζεται. Έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα του βήματα μέσα στην πισίνα».

Η Εβελίνα Βαρσάμη αποκάλυψε πώς έμαθε για το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδου και δακρυσμένη είπε: «Είχαμε πάει με τον γιο μου να πούμε τα Κάλαντα με τον Αλέξανδρο. Ξεκινάμε, μαζεύουμε λεφτά και γύρω στις 10:30 χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν από την Τροχαία Ελληνικού. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Μου είπε μια κοπέλα “είχε ένα ατύχημα ο σύζυγός σας”. Αμέσως τη ρώτησα αν ζει. Μου απάντησε “ζει. Είναι στο Ασκληπιείο της Βούλας, χειρουργείται στο κεφάλι και μετά θα μπει στην εντατική”. Κλείσαμε το τηλέφωνο και με έπιασε εσωτερικό τρέμουλο και ένα πνιχτό κλάμα. Ήταν δίπλα μου το παιδί και δεν ήθελα να καταλάβει τίποτα… Συνεχίσαμε τα Κάλαντα, αλλά μέσα μου έκλαιγε η ψυχή μου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ