Με καπέλο στον Eισαγγελέα η γιατρός που κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα- O δημοσιογράφος σύζυγος

Η 44χρονη γιατρός του "Λαϊκού" οδηγείται σήμερα στην Ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση του κυκλώματος με τα κλεμμένα αντικαρκινικά φάρμακα.

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, η οποία φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στο κύκλωμα με τα κλεμμένα αντικαρκινικά φάρμακα.

Η ίδια έφυγε από την ΓΑΔΑ, φορώντας ένα μεγάλο καπέλο, που έκρυβε τα χαρακτηριστικά της και οδηγήθηκε στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, ώστε να σημανθεί και να φωτογραφηθεί και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ενώπιον της Ανακρίτριας, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Η 44χρονη γιατρός ήταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παθολόγος και εργαζόταν στο "Λαϊκό" ως βοηθός ογκολόγου.

Μόλις αντελήφθη πως η γιατρός ογκολόγος είχε ανακαλύψει εγγραφές σε παράνομες συνταγογραφήσεις που έφεραν την υπογραφή της και απευθύνθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Παγκράτι, μαζί με τον δημοσιογράφο σύζυγό της.

Στις 10 Μαΐου, η μητέρα της γιατρού δήλωσε την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου. Έκτοτε αναζητούνταν από τις Αρχές, στα πλαίσια της δήλωσης εξαφάνισης.

Την Δευτέρα, Εισαγγελέας και Ανακριτής εξέδωσαν σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για την συγκεκριμένη υπόθεση. 

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν συγκεκριμένα σπίτια και τελικά, εντόπισαν το ζευγάρι στην κύρια κατοικία τους στην οδό Αλκιμάχου στο Παγκράτι.

Εκεί, διαπίστωσαν με ειδικά μέσα, πως η γιατρός μαζί με τον σύζυγο της βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως αναφέρει το newsit.gr και συνέλαβαν την γιατρό, αλλά όχι και τον σύζυγό της, ο οποίος δεν φέρεται να έχει σχέση με την υπόθεση.

 Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της γιατρού, βρέθηκαν πλήθος σημειώσεων, αλλά κι ένα λαπ τοπ το οποίο και κατασχέθηκε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ