Αυτοί είναι οι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθεί πλέον η Δούκισσα Meghan Makle- Απαγορεύονται οι selfies & οι μίνι φούστες

Όλα όσα δεν επιτρέπεται να κάνει μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η νέα Δούκισσα του Σάσσεξ, Meghan Markle.

H Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπά της, τον Harry, το περασμένο Σάββατο, σε μία εντυπωσιακή τελετή, έκανε και την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, ως Δούκισσα του Σάσσεξ και... Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Πως θα είναι, όμως, η νέα ζωή της 36χρονης Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού;

Η Δούκισσα Meghan θα πρέπει να ακολουθεί, πλέον, κάποιους αυστηρούς κανόνες, όπως όλες οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας.

(Photo: Tim Rooke/REX/Shutterstock)

Μεταξύ άλλων, η Meghan Markle δεν επιτρέπεται πλέον να βγάζει selfies, ή να διατηρεί social media- τα οποία ούτως ή άλλως εγκατέλειψε μετά τον αρραβώνα-, δεν επιτρέπεται να τρώει οστρακοειδή- για τον φόβο της δηλητηρίασης- δεν ψηφίζει, ενώ δεν θα την ξαναδούμε ποτέ ξανά με σκούρο μανικιούρ- καθώς είναι κάτι που απεχθάνεται η Βασίλισσα Ελισάβετ και το "επιβάλλει" σε όλες τις κυρίες του παλατιού!

Επίσης, δεν επιτρέπεται να δίνει αυτόγραφα, να φορά φούστες με μήκος πάνω από το γόνατο, να ταξιδεύει χωρίς μαύρα ρούχα- αυτό επιβάλλεται σε όλη την βασιλική οικογένεια, για την περίπτωση κάποιου αιφνίδιου θανάτου- αλλά και να κάθεται σταυροπόδι ή να παίζει... Monopoly!

Ακόμη, δεν επιτρέπεται να τρώει ή να κοιμάται πριν την βασίλισσα, ή να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, δημοσίως.

Σκλήρη η ζωή για τις πριγκίπισσες... Τι λέτε κι εσείς;

(Photo: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ