Σοκ σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στον Έβρο- Χτυπήθηκε από κεραυνό και τυλίχθηκε στις φλόγες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ευτυχώς χάρη στην ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου και την άμεση αντίδραση του οδηγού δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.

Λαχτάρισαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου που εκτελούσε σήμερα το μεσημέρι το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα.

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με το e-evros, γύρω στις 4 το απόγευμα όταν κεραυνός χτύπησε το λεωφορείο την ώρα που βρισκόταν στο χωριό Μοναστηράκι λίγο έξω από τις Φέρες. Να σημειωθεί πως στην περιοχή είχε ξεσπάσει μπόρα.

Ευτυχώς χάρη στην ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου και την άμεση αντίδραση του οδηγού δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.

 

Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 18 πυροσβέστες οι οποίοι και κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να επεκταθούν στη γύρω περιοχή.

Οι επιβάτες με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που στο μεταξύ έφτασε στην περιοχή, αναχώρησαν για τους προορισμούς τους, ενώ το σημείο προσωρινά αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφευχθεί κάτι χειρότερο, λόγω των διερχόμενων οχημάτων και των προσπαθειών των πυροσβεστών να κατασβήσουν την φωτιά.

Απ’ τις πρώτες στιγμές βρέθηκε στο σημείο και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Σταμάτης Ντούμπας, που έδωσε συγχαρητήρια στον οδηγό για την ψυχραιμία και την ακαριαία αντίδραση του.

«Ευτυχώς ο οδηγός με την ψυχραιμία, την εμπειρία και την γρήγορη αντίδραση του να ανοίξει τις πόρτες, συνέβαλλε ώστε οι επιβάτες να κατέβουν γρήγορα και να μην πάθει κανείς το παραμικρό. Ήδη ταξιδεύουν για τους προορισμούς τους με άλλο λεωφορείο.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Μπορεί να καταστράφηκε απ’ την φωτιά το λεωφορείο, αλλά σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και όχι τα σίδερα και οι λαμαρίνες», τόνισε χαρακτηριστικά στο evros-news.gr ο κ. Ντούμπας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ