Top Woman η 22χρονη Μπέθανι Χερνάντεζ - Είναι πιλότος ελικοπτέρου και εκπαιδεύτρια πτήσεων! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που πέτυχε η 22χρονη Μπέθανι Χερνάντεζ απαιτούσε σκληρή δουλειά, αλλά κράτησε ψηλά το κεφάλι και μια μέρα συνειδητοποίησε όσα είχε καταφέρει

Η Μπέθανι Χερνάντεζ είναι μια 22χρονη πιλότος ελικοπτέρου και εκπαιδεύτρια πτήσεων. Σήμερα, μόνο το 5% των πιλότων είναι γυναίκες στον κόσμο και η νεαρή είναι μια από αυτές.

Ο Άλεξ Ζγουζικόβ είναι ένας φωτογράφος γάμου και πορτρέτων από το Σαν Φρανσίσκο.

Έμαθε για την Μπέθανι όταν έψαχνε εταιρείες ελικοπτέρων για να φωτογραφήσει τα τοπία της πόλη από ψηλά. Η νεαρή του απάντησε και ο φωτογράφος είδε στο Instagram μια φωτογραφία της, που του έκανε εντύπωση.

Η φωτογραφία έδειχνε την πιλότο σε ένα μικρό ελικόπτερο-παιχνίδι και η λεζάντα έγραφε: «Δώστε μου μερικά χρόνια για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα

Ο Άλεξ σκέφτηκε πως η ιστορία της νεαρής αξίζει να γίνει γνωστή και ανυπομονούσε να τη συναντήσει και να δει τη δουλειά της, μιας και εκτός από πιλότος, είναι και εκπαιδεύτρια πτήσεων.

Εκτός από τις τυπικές δυσκολίες που συναντούν οι περισσότεροι νέοι, η ίδια έπρεπε να αποδείξει πως είναι καλύτερη από όσο θεωρούν οι άνθρωποι που πιστεύουν σε στερεότυπα, αναφέρει το tettybetty.com.

Η ίδια δήλωσε πως το γεγονός ότι είναι γυναίκα, δημιούργησε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις στο παρελθόν. Αντί να την αποθαρρύνουν, την ώθησαν ώστε να γίνει καλύτερη από όσο νόμιζαν όλοι ότι θα είναι, ή θα μπορούσε να γίνει. 

Όλο αυτό, την έκανε ισχυρότερη και τη βοήθησε να συνεχίσει. «Τελικά κέρδισα τον σεβασμό. Αυτή την περίοδο όλοι οι μαθητές μου είναι άνδρες. Είναι ωραίο να ξεχωρίζω κάθε μέρα».

Πλέον έχει ξεπεράσει το επίπεδο των 1.000 ωρών στον αέρα και το πιο σημαντικό είναι να βλέπει τα αποτελέσματα της σκληρής της δουλειάς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ