Αντί για έμβρυο βρήκαν 1 κιλό κάνναβη στην κοιλιά της υποτιθέμενης εγκύου ! (ΦΩΤΟ)

Μοιάζει με σενάριο ταινίας....

Αυτό που συνέβη σε νοσοκομείο του Μεξικού μοιάζει με σενάριο ταινίας και μάλιστα "τραβηγμένο" από τα μαλλιά.  Μια γυναίκα που νόμιζε ότι ήταν έγκυος πήγε στο γιατρό επειδή ένιωθε πως το έμβρυο της δεν εκινείτο.

Η 37χρονη Γκλόρια επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της, λέγοντάς του πως έχει έντονους πόνους στο στομάχι και πως αισθάνεται πως το μωρό δεν κινείται μέσα της.

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν, ο γιατρός διαπίστωσε πως όντως δεν υπήρχαν χτύποι της καρδιάς του εμβρύου που έλεγε ότι κυοφορούσε και της ζήτησε να πάει σε ειδική μονάδα νοσοκομείου.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε εγχείρηση κι εκεί διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για μωρό, αλλά για κάνναβη και συγκεκριμένα ποσότητας του ενός κιλού.

Οι γιατροί βρήκαν κάνναβη τόσο στην κοιλιά της όσο και στον κόλπο της γυναίκας, η οποία ήταν σοκαρισμένη από το γεγονός.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κάνναβη μάλιστα είχε τυλιχτεί με κολλητική ταινία, η οποία όμως είχε σπάσει, με αποτέλεσμα η γυναίκα να έχει αυτή την εντύπωση.

Στην εικόνα φαίνεται μάλιστα και η ποσότητα που έβγαλαν οι γιατροί από μέσα της.

Ο γιατρός Lourdes Yanez που ήταν υπεύθυνος για την επέμβαση,  πήρε όλη την κάνναβη από το σώμα της Gloria και την παρέδωσε στο αρμόδιο υπουργείο

Η Γκλόρια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο και από εκεί στο δικαστήριο για να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τα "εγκλήματα κατά της υγείας" αλλά ο αρμόδιος δικαστής έκρινε ότι η κράτηση της δεν ήταν νόμιμη και αφέθηκε ελεύθερη.

Οι υπάλληλοι της εισαγγελικής αρχής δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι θα συνεχίσουν τη διερεύνηση της υπόθεσης και ελπίζουν να καλέσουν σύντομα ξανά την γυναίκα στο δικαστήριο.

Η Gloria θεωρήθηκε ένοχη για το ίδιο έγκλημα το 2010 και το 2015.

Είπε στις αρχές ότι ζούσε στην πόλη Ixtapaluca, μια πόλη στην πολιτεία του Μεξικού, αλλά αρνήθηκε να πει από πού προέρχονταν τα ναρκωτικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ