Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άντα Λεούση- Ποιοι ευνοούνται & ποιοι θα πρέπει να προσέξουν;

Οι σημερινές προβλέψεις από την αστρολόγο Άντα Λεούση.

Η Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου από το oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε στο να πετύχετε κάτι περισσότερο από τις επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε κάτι πιο δυναμικό στον εργασιακό χώρο τώρα που έχουν βελτιωθεί οι συνεργασίες σας, χωρίς να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε πιο συγκαταβατικοί σε ορισμένα θέματα, γιατί κάποιες φορές έχουν οι άλλοι δίκιο και εσείς άδικο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είναι η επικοινωνία σας πιο εύκολη και να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πρέπει πριν μιλήσετε να προσπαθείτε να βρεθείτε στη θέση του άλλου.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε αυτά που διεκδικείτε, γιατί η αγωνία σας αν δε ζητήσετε εγγυήσεις για αυτά που σας υπόσχονται θα είναι μεγαλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε την καθημερινότητά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη στερείστε την ηρεμία σας ή βυθίζεστε σε σκέψεις που σας προκαλούν μελαγχολία.

ΖΥΓΟΣ: Παρόλο που θα εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας, η αυτοέκφρασή σας θα αρχίσει να περιορίζετε από τις υποχρεώσεις που έχετε να φέρετε σε πέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε κάτι πολύ δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε να το πετύχετε. Αποδεχτείτε ορισμένες καταστάσεις και προχωρήστε μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο νιώθετε αβέβαιοι για αυτά που κάνετε θα δέχεστε παρεμβολές και θα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να σας κρίνουν, ακόμα και να σας κατακρίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τις απόψεις ορισμένων ατόμων που δε θέλουν να καταλάβουν τις θέσεις σας, γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην είναι περισσότερο προκλητική απ’ ότι χρειάζεται, αν θέλετε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή και συνέπεια στις προκλήσεις που θα σας γίνουν, για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας που είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ