Η Μαντώ Γαστεράτου μαζί με τη Λάουρα Νάργες σε νέα εκπομπή του Epsilon

Αποχώρηση-έκπληξη από τον ΑΝΤ1.

Η μία συμμετείχε στο «Nomads» του ΑΝΤ1, η άλλη στο «Survivor» του ΣΚΑΪ, αλλά κι οι δυο βρήκαν τηλεοπτική στέγη στο Epsilon.

Ο λόγος για τη Μαντώ Γαστεράτου και τη Λάουρα Νάργες που θα αναλάβουν την παρουσίαση καθημερινής πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, για τους καλοκαιρινούς μήνες, στο Epsilon.

Η Μαντώ Γαστεράτου, μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, δεν αξιοποιήθηκε σε κάποιο πρόγραμμα του σταθμού – ούτε καν στην πρωινή εκπομπή με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά στην οποία συμμετείχε μέχρι την αναχώρησή της για τις ανάγκες του «Nomads».

Έτσι, λοιπόν, την Τρίτη (05/06), η ξανθιά παρουσιάστρια πέρασε την πόρτα του Epsilon και συναντήθηκε με την κ. Μαραγκουδάκη και, όπως αναφέρει το peoplegreece.com, έδωσε τα χέρια για την εκπομπή.

Στο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου (10:00), θα συμμετέχει κι η Λάουρα Νάργες, τη στιγμή που αναζητείται ο άνδρας που θα τις πλαισιώνει. Οι ιθύνοντες του Epsilon έναν άνδρα, ο οποίος να είναι αγαπητός στο κοινό, να έχει χιούμορ και φυσικά να «δένει» με τις δύο ξανθιές παρουσιάστριες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ