«Η αλήθεια κρύβεται στο σκοτάδι»: Το πρώτο βιβλίο μιας 19χρονης Ελληνίδας γιατί η γενιά του προηγούμενου αιώνα προοδεύει

«Η αλήθεια κρύβεται στο σκοτάδι» είναι ο τίτλος του πρώτου της μυθιστορήματος της Χριστίνας Κούκουρα, το οποίο εκδόθηκε από τη Δυάς Εκδοτική

Το Χριστινάκι γεννήθηκε το 1999 και υπ’ αυτήν την έννοια αν και μόλις 19 ετών, είναι παιδί του προηγούμενου αιώνα.

Κι όμως οι νέοι επιχειρούν και αυτό είναι μάλλον παρήγορο για την εποχή μας αλλά και για τον τόπο μας που αδειάζει σιγά σιγά από τους καρπούς του.

Φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών, η Χριστίνα Κούκουρα «εκτέθηκε» μάλλον νωρίς στις κριτικές,  αφού αποτελεί μια νέα συγγραφέα με έφεση στη μυθιστορηματική λογοτεχνία.

«Η αλήθεια κρύβεται στο σκοτάδι» είναι ο τίτλος του πρώτου της μυθιστορήματος το οποίο εκδόθηκε από τη Δυάς Εκδοτική. Το βιβλίο παρουσιάστηκε χθες στο ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά.

Η πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος νέα κι όμορφη αντιμετωπίζει έναν ψυχρό δολοφόνο που σκοτώνει κοντινούς της ανθρώπους.

Οι πολλές ανατροπές στη ζωή της Αμάντα διαμορφώνουν ένα σκηνικό τρόμου που κολάζει και κορυφώνει το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι να τελειώσει και η τελευταία σελίδα του μυθιστορήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ