Ολλανδία: Αυτοκτόνησε η αδελφή της βασίλισσας Μάξιμα μόλις 33 ετών

Θρήνος για την βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, καθώς η μικρότερη αδερφή της βασίλισσας Μάξιμα, Inés Zorreguieta, έδωσε τέλος στη ζωή της σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα της Αργεντινής, η Inés Zorreguieta αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά της στο Μπουένος Άιρες, ενώ το πρώτα της  βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Η ίδια δούλευε για την κυβέρνηση της Αργεντινή, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, ενώ έδινε μάχη με την κατάθλιψη.

Το πτώμα της αδερφής της βασίλισσας απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Η βασίλισσα Μάξιμα ακύρωσε φυσικά το πρόγραμμά της και αναμένεται να ταξιδέψει με την οικογένεια της στην Αργεντινή για την κηδεία της αδερφής της.

Η βασίλισσας Μάξιμα έχει δυο ακόμη μικρότερα αδέρφια, τον Μαρτίν και τον Χουάν και τρεις μεγαλύτερες ετεροθαλής αδελφές από τον πρώτο γάμο του πατέρα της, την Μαρία, την Άνχελες και την Ντολόρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ