Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Μελενικλή- «Δεν ήταν δολοφονία» λέει ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής αποκλείει το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του 37χρονου.

Ο ιατροδικαστής Κομοτηνής, ο οποίος έκανε σήμερα τη νεκροψία στη σορό του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ αποκάλυψε ότι στο χέρι του νεκρού βρέθηκε και σύριγγα που παραπέμπει σε χρήση ηρωίνης. 

«Δεν φέρει καμία κάκωση, ούτε γρατσουνιά», είπε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ενώ το γεγονός ότι βρέθηκε στο χέρι του σύριγγα όπως αυτή που χρησιμοποιούν οι διαβητικοί για χρήση ινσουλίνης, παραπέμπει σε τοξικομανή. «Με αυτές τις σύριγγες κάνουν χρήση ηρωίνης, όμως η ακριβής αιτία θανάτου, θα προκύψει μετά το τέλος των τοξικολογικών εξετάσεων. Πάντως δεν έχουμε κανένα ίχνος εγκληματικής ενέργειας» συμπλήρωσε.

Οι δύο άνδρες, στην αυλή του σπιτιού των οποίων, στις Σέρρες, βρέθηκε θαμμένο το πτώμα του άτυχου 37χρονου, υποστήριξαν από την αρχή στις απόλογίες τους στην Αστυνομία πως ο φίλος τους ο 37χρονος έχασε τη ζωή του από ναρκωτικά και πως μετά φοβήθηκαν και τον έθαψαν στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο Βασίλης Μελενικλής εξαφανίστηκε στις 3 Απριλίου και χθες, Πέμπτη, η σορός του βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού των δύο φίλων του στις Σέρρες.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, το πτώμα του 37χρονου ήταν θαμμένο για διάστημα μεταξύ 50 και 60 ημερών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ