Τι επιτάσσουν σήμερα τα άστρα με τη Σελήνη στον Ταύρο

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η σημερινή ημέρα (10/06) περιλαμβάνει στιγμές χαλάρωσης κι η ηρεμίας μιας κι η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο.

Δείτε τις προβλέψεις των ζωδίων:

Κριός: Οι εντάσεις που προέκυψαν τελευταία, Κριέ, ήταν αποτέλεσμα παρεξηγήσεων, που όμως ξεκαθαρίζουν πολύ σύντομα και υποχωρούν δίχως να αφήσουν ίχνη. Μην υπερβάλλεις με ζητήματα, που μπορούν να βλάψουν τη εξέλιξη των υποθέσεών σου. Ασχολήσου με τα απλά καθημερινά πράγματα κι άφησε στην άκρη κάποιες ασήμαντες λεπτομέρειες.

Ταύρος: Από σήμερα, Ταύρε μου, ένα σημαντικό ζήτημα που τον τελευταίο καιρό σ’ έχει απασχολήσει αρκετά, δείχνει να οδηγείται στην επίλυσή του. Εκεί όμως που περιμένεις με λαχτάρα να τελειώσουν όλα, έρχεται μία ξαφνική παρέμβαση και σε φέρνει πίσω στην αρχική κατάσταση. Ευτυχώς, δεν είναι όλα όπως φαίνονται και τελικά σε δεύτερο χρόνο θα τακτοποιηθεί.

Δίδυμοι: Οι αγαπημένοι σου φίλοι κι η οικογένεια, Δίδυμε, χαίρονται για όσα σου συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Η αισιοδοξία επανέρχεται στη διάθεσή σου και οργανώνεις νέα σχέδια, που έχουν σοβαρές προοπτικές να πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος: Οι περιπέτειες που πέρασες, Καρκίνε μου, σε οδήγησαν σε απόγνωση και δυσκολεύεσαι να ορθοποδήσεις. Ο δυναμισμός και η εργατικότητά σου σε βοηθούν στο να μην το βάλεις κάτω και να καταφέρεις σιγά - σιγά να αποκαταστήσεις κάθε ζημιά, οδηγώντας τη ζωή σου σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Λέων: Κάποιοι φίλοι σε στηρίζουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου, Λέων, και σύντομα θα φέρεις στη ζωή σου σε κατάσταση, όπου όσα σε ευχαριστούν, θα έχουν πλέον μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Η βοήθειά των ανθρώπων σου είναι πολύτιμη και πρέπει να την αξιοποιήσεις. Προχώρησε, λοιπόν, και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος: Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου, Παρθένε μου, είναι τελικά πολύ μεγαλύτερος από τον προβλεπόμενο. Μην ανησυχήσεις, λοιπόν, αν δεις ότι οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται, αφού αυτό θα πάρει αρκετό διάστημα ακόμη και θα γίνει σταδιακά, χωρίς ραγδαίες μεταβολές στην καθημερινότητά σου.

Ζυγός: Μην αφήσεις το χρόνο να περάσει κι άλλο χωρίς πρόγραμμα, Ζυγέ μου, ειδικά τώρα, που τ’ άστρα ευνοούν τον οργανωμένο τρόπο δράσης. Οι καταστάσεις βελτιώνονται και μπορείς να κινηθείς πιο εύκολα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Άφησε τον εαυτό σου να ακολουθήσει το ένστικτό του.

Σκορπιός: Η δύναμη της θέλησής σου, Σκορπιέ μου, είναι μεγάλη και ορισμένες φορές σε οδηγεί σε υπερβολές. Η δράση σου πάντως αναγνωρίζεται, οπότε δεν είναι ανάγκη να οδηγηθείς εκτός ορίων, για να πετύχεις την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Μία ευχάριστη έκπληξη έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχία. Ετοιμάσου να τη δεχτείς με χαρά.

Τοξότης: Οι πλανήτες σού επιφυλάσσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, Τοξότη, που θα σε γεμίσουν χαρά επαναφορτίζοντας τις «μπαταρίες» σου. Μη φοβάσαι να ακολουθήσεις τα γεγονότα όπως έρχονται, αφήνοντας το δισταγμό να σε μπλοκάρει. Χαλάρωσε κι άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει όσα όλο αυτό το διάστημα στερήθηκε.

Αιγόκερως: Εκεί που η απογοήτευση, Αιγόκερε, σ’ έχει καθηλώσει και απορείς με τις εξελίξεις, ένα τεράστιο κύμα βοήθειας σε σκεπάζει, γεμίζοντάς σε αισιοδοξία. Τελικά, η ζωή είναι αρκετά όμορφη, κι ας το έχεις εδώ και καιρό ξεχάσει. Πάρε μία ανάσα, αφού η καθημερινότητα ακόμη απαιτεί σκληρή δουλειά.

Υδροχόος: Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν, Υδροχόε, που έρχονται στην επιφάνεια κι απαιτούν άμεση διευθέτηση, θα σε απασχολήσει τώρα. Μην το αμελήσεις άλλο, διαφορετικά κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Προφύλαξε με σοβαρότητα και απόλυτη συνέπεια το κύρος σου σε κοινωνικό επίπεδο.

Ιχθείς: Το πλανητικό σύστημα, Ιχθύ, ευνοεί κάθε διάθεση και προσπάθεια για άνοδο. Ασχολήσου με την εξέλιξη και την πρόοδό σου, οι οποίες θα έρθουν με συγκέντρωση, προσπάθεια κι αρκετά θετική διάθεση. Η αισιοδοξία είναι καθοριστικής σημασίας παράγοντας για τη μελλοντική σου εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ