Οι σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άντα Λεούση- Κριέ, μην παρασύρεσαι από φήμες & εσύ, Λέοντα, μην φτάνεις στα άκρα!

Τι επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου;

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να είναι και πολύ μακριά σας γιατί ζηλεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων της σχέση σας και μην αναγκάζετε το σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δυο σας.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε το θυμό μέσα σας. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα, όπως αναφέρει το oroskopos.gr.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν προσπαθείτε να δείξετε πως εσείς έχετε το δίκιο στη σχέση σας, να προσέξετε περισσότερο τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν καθησυχάσετε τις εσωτερικές σας εντάσεις, δε θα μπορέσετε να δείτε ότι οι εξελίξεις είναι θετικές. Μην κουράζετε τους δικούς σας ανθρώπους με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προδώσουν αυτά που έχετε προγραμματίσει. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Ακούτε λίγο και τη διαίσθησή σας σε κάποιες ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην μπλοκάρετε τη λογική σας με υπερβολικά συναισθήματα. Εάν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά σας φιλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε καινούριους τρόπους δράσης για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις. Κρατήστε μόνο τις ισορροπίες που ξέρετε ότι σας είναι απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ: Αναζητήστε χρόνο να απομονωθείτε για να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Κάντε εξονυχιστική εξέταση σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ