Απασφάλισε ο Πάνος Καμμένος: «Δεν ψηφίζουμε συμφωνία με τον όρο "Μακεδονία"» - Ζήτησε σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Τι δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Πάνος Καμμένος, τόνισε σε σημερινή (12/06) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ., ότι οι βουλευτές του κόμματος δεν πρόκειται να ψηφίσουν συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ με τον όρο «Μακεδονία». Επίσης, έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας και ζήτησε τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Καμμένος, πάντως, χαρακτήρισε τη συμφωνία -με εξαίρεση το όνομα- «εξαιρετική» και δήλωσε, μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου, πως ο Ζόραν Ζάεφ δεν θα μπορέσει να την περάσει από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ.

Όσον αφορά στην πρόταση του Φώτη Κουβέλη για ψήφιση της συμφωνίας από την ελληνική Βουλή ακόμα και με 151 ψήφους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολίασε: «Ο κ. Κουβέλης ας εκλεγεί πρώτα βουλευτής και βλέπουμε». Έτσι, επανέλαβε τη θέση για ανάγκη ενισχυμένης πλειοψηφίας (180 βουλευτές).

Εσωτερικές ανακατατάξεις

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε, επίσης, πως ο Θεόδωρος Τοσουνίδης θα είναι εφεξής ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κι η Μανταλένα Παπαδοπούλου αναλαμβάνει τον ρόλο συντονίστριας για τις περιφερειακές, τοπικές εκλογές καθώς και για τις ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ