Εκρηκτικό Σαββατοκύριακο με τελεσίδικες αποφάσεις φέρνουν τα άστρα - Ποια ζώδια επηρεάζονται

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του πρώτου δεκαημέρου είναι στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας της αντίθεσης Ερμή - Κρόνου, που φέρνει οριστικές αποφάσεις κι απογοητευτικές συναναστροφές.

Αναλυτικά:

Κριός: Σήμερα, Κριέ, θα αισθάνεσαι πολύ καλά κι έτσι θ’ αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που οι άλλοι έχουν για τα θέματα που σ’ ενδιαφέρουν.

Ταύρος: Σήμερα, Ταύρε, ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να μην εκνευριστείς από τη στασιμότητα των ημερών, η οποία είναι τελείως προσωρινή.

Δίδυμοι: Φαίνεται πως έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, Δίδυμέ μου. Σήμερα, καλό είναι να κάνεις συζητήσεις, για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις την υπόλοιπη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου.

Καρκίνος: Η κατάσταση αλλάζει με θετικό τρόπο για σένα, Καρκίνε, και εισπράττεις ικανοποίηση σε ηθικό επίπεδο. Η ταλαιπωρία που πέρασες και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκες, σε πίκραναν κι ένιωσες αδικία. Όλα αυτά όμως διορθώνονται, σταδιακά και με τον καλύτερο τρόπο, οπότε τελικά θα δικαιωθείς. Σήμερα, ξεκούρασε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις.

Λέων: Σήμερα, Λέων, οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολλές και χρήσιμες, δίνοντάς σου λύσεις σε αρκετά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις επαρκή ενέργεια, για να διορθώσεις πολλά ζητήματα από το παρελθόν, που ακόμη σε προβληματίζουν.

Παρθένος: Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες για να εκτονωθείς και να διώξεις από πάνω σου τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σ’ έχει κουράσει πολύ. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα.

Ζυγός: Αν μπορέσεις να παραμείνεις στο πρόγραμμα που έχεις καθορίσει, Ζυγέ, χωρίς η προσοχή σου να αποσπαστεί από ανούσιες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τις υποθέσεις σου να δρομολογούνται. Οι εξελίξεις θα είναι μεγάλες και σημαντικές, αρκεί να μη χάσεις τη συνέπεια που μέχρι σήμερα διαθέτεις.

Σκορπιός: Ο δρόμος της ολοκλήρωσης των στόχων σου, Σκορπιέ μου, δεν είναι τόσο εύκολος όσο θα περίμενες. Μη φοβάσαι να προχωρήσεις, σκέψου αρκετά κι οργάνωσε με ψυχραιμία ένα πρόγραμμα, που να μπορείς να ακολουθήσεις και θα σου αφήνει χρόνο για τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες.

Τοξότης: Σήμερα, Τοξότη, μίλησε με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις, ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη απέναντι σε προβλήματα που έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, βλέποντας κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά κι όχι με τη συναισθηματικότητα που έχεις και συχνά οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις.

Αιγόκερως: Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται, Αιγόκερε, και σου προσφέρει την ευκαιρία ν’ αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν, φέρνοντάς τα σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μην αφήνεις συναισθήματα απαισιοδοξίας να σε κυριεύσουν, μα αντίθετα προσπάθησε να συγκεντρωθείς στις επιδιώξεις σου και να δράσεις δυναμικά.

Υδροχόος: Η ζωή σου θα βελτιωθεί με καθοριστικό τρόπο, Υδροχόε, αρκεί να μην ξεχάσεις να φροντίσεις μία εκκρεμότητα, που παραμένει σε αναμονή. Οι πλανήτες σού χαρίζουν την εύνοιά τους και καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις όλα όσα επιθυμείς. Μη διστάσεις σήμερα να προχωρήσεις δυναμικά προς την επίτευξη των στόχων σου.

Ιχθείς: Η ολοκλήρωση για την οποία πασχίζεις εδώ και καιρό, Ιχθύ, πλησιάζει. Η δικαίωση των κόπων σου θα είναι σημαντική, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και νέοι δρόμοι πλέον ανοίγονται μπροστά σου. Από τη δική σου στάση θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ