Τα άστρα επιτάσσουν λογική και ψυχραιμία - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η αντίθεση Ερμή - Κρόνου κορυφώνεται, σήμερα (17/06), και φέρνει εμπόδια στα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και δη σε όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Η μέρα χρειάζεται λογική και ψυχραιμία σε συναναστροφές και μετακινήσεις.

Αναλυτικά:

Κριός: Η σημερινή μέρα, Κριέ, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις το αμέσως επόμενο διάστημα. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν.

Ταύρος: Αυτή η μέρα, Ταύρε, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις ισχυρό δυναμισμό μαζί με μεγάλη υπευθυνότητα, οπότε ό,τι αναλάβεις έρχεται εις πέρας αποτελεσματικά. Σήμερα δείξε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι: Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου, Δίδυμε, και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις ψυχολογικά.

Καρκίνος: Η μέρα σου θα είναι αρκετά καλή, Καρκίνε. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Συνήθως όμως χρειαζόμαστε κι έξωθεν ενίσχυση για να πετύχουμε. Εσύ βρίσκεις αυτή τη βοήθεια στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

Λέων: Νέες ευκαιρίες έρχονται, Λέων, κι απρόοπτα γεγονότα σε ξαφνιάζουν. Μη βιαστείς να προχωρήσεις, πριν εξετάσεις προσεκτικά τις λεπτομέρειές τους, ώστε να ξέρεις αν πραγματικά σε ικανοποιεί η διαφορετική αυτή τροπή, που πρόκειται να πάρει η ζωή σου.

Παρθένος: Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να περιμένεις ν’ αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Μόνο φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και πρώτα να μιλήσεις με δικά σου άτομα.

Ζυγός: Η κούραση των ημερών, Ζυγέ μου, σε φέρνει σε αδιέξοδο και αδυνατείς να ανταποκριθείς στις μεγάλες δυσκολίες των απαιτήσεων που προκύπτουν. Χαλάρωσε, προσπάθησε σήμερα να ξεκουραστείς και μετά συνεχίζεις την πορεία σου.

Σκορπιός: Οι νέες συνθήκες στη ζωή σου, Σκορπιέ, προσφέρουν ευκαιρίες για ν’ αποδείξεις τη δημιουργικότητά σου και να απελευθερώσεις το δυναμισμό του χαρακτήρα σου με τρόπο που εντυπωσιάζει, κερδίζοντας έτσι αναγνώριση σε πολλά επίπεδα. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ξεπεράσει τους φόβους του παρελθόντος και να οδηγηθεί στην ολοκλήρωση.

Τοξότης: Σήμερα, Τοξότη μου, αν προκύψει κάτι δυσάρεστο, μη χάσεις το κουράγιο σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και σ’ ευεργετούν με τις καλύτερες επιρροές τους. Κάνε, λοιπόν, το πρόγραμμα σου και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αιγόκερως: Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, Αιγόκερε, αλλά πρέπει να ξέρεις, ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, διότι τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

Υδροχόος: Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα, Υδροχόε, και δώσε ένα τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Ιχθείς: Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Ιχθύ μου. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις τα δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου με εποικοδομητικό τρόπο. Δώσε βάση στη συμβουλή τους και σε βεβαιώνω, ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ