Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάνει τοξοβολία μαζί με την κόρη του και στέλνει το δικό του μήνυμα για την Ημέρα του Πατέρα (ΦΩΤΟ)

Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού.

Η Ημέρα του Πατέρα τιμάται σήμερα (17/06) κι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη του, Εύα, την ώρα που κάνουν τοξοβολία κι έγραψε στη λεζάντα: «Αγαπητοί μελλοντικοί πατέρες, από τη στιγμή που γίνεσαι μπαμπάς, τα λόγια είναι περιττά. Οι πράξεις μετράνε και κυρίως αυτές που μοιράζεσαι μαζί με το παιδί σου! Γι' αυτό διεκδικήστε παραπάνω χρόνο με τον παιδί σας. Διεκδικήστε την άδεια πατρότητας. Γιατί η φροντίδα από τον μπαμπά έχει εξίσου μεγάλη αξία και θέλει κι αυτή δικαιωματικά τον χρόνο της! Απολαύστε τις στιγμές, είναι ό,τι καλύτερο και σημαντικότερο θα κάνετε στη ζωή σας! Χρόνια μας πολλά».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

 

Αγαπητοί μελλοντικοί πατέρες... από τη στιγμή που γίνεσαι μπαμπάς, τα λόγια είναι περιττά. Οι πράξεις μετράνε και κυρίως αυτές που μοιράζεσαι μαζί με το παιδί σου! Γι΄αυτό διεκδικήστε παραπάνω χρόνο με το παιδί σας. Διεκδικήστε την άδεια πατρότητας. Γιατί η φροντίδα από τον μπαμπά έχει εξίσου μεγάλη αξία και θέλει κι αυτή δικαιωματικά το χρόνο της!απολαυστε τις στιγμές είναι ότι καλύτερο και σημαντικότερο θα κάνετε στη ζωή σας !!!!!χρονια μας πολλλλλλα#DearFutureDads #DoveMenCare

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ