Μουντιάλ 2018: Η Αγγλία γλίτωσε την γκέλα στο 91' χάρη στον Κέιν! - Νίκησε την Τυνησία με 2-1 (VIDEO)

Στο παρά πέντε δεν έγινε ακόμα μια έκπληξη.

Μετά την ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό και τις ισοπαλίες Αργεντινής και Βραζιλίας κόντρα στην Ισλανδία και στην Ελβετία, αντίστοιχα, παρ' ολίγον να πέσει θύμα έκπληξης κι η Αγγλία στο Μουντιάλ που διεξάγεται στη Ρωσία.

Τα «Λιοντάρια» αντιμετώπισαν, χθες (18/06), την Τυνησία στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρέωσέων τους στον έβδομο όμιλο κι επικράτησαν με 2-1 στο Βόλγογκραντ.

Όλα έμοιαζαν ιδανικά για τους Άγγλους καθώς στα πρώτα τέσσερα λεπτά του ματς είχαν χάσει δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 11ο λεπτό, ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ (1-0), αλλά οι Τυνήσιοι ισοφάρισαν, στο 35', χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σασί (1-1).

Η Αγγλία συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο, παρ' όλα αυτά δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χάρι Κέιν και πάλι, με κεφαλιά από κοντινή απόσταση, νίκησε τον τερματοφύλακα της Τυνησίας κι «έγραψε» το 2-1.

Έτσι, η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ άρχισε με το δεξί.

ΤΥΝΗΣΙΑ (Ναμπίλ Μααλούλ): Χασέν (15' λ. τρ Μπεν Μουσταφά), Μπρον, Σ. Μπεν Γιουσέφ, Μεριά, Μααλούλ, Φ. Μπεν Γιουσέφ, Σκιρί, Σασί, Χαζρί (85' Καλίφα), Μπαντρί, Σλιτί (14' Μπεν Αμόρ)

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ):  Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Χέντερσον, Τρίπιερ, Λίνγκαρντ (90'+3' Ντάιερ), Άλι (80' Λόφτους-Τσικ), Γιανγκ, Κέιν, Στέρλινγκ (68' Ράσφορντ).

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ