Υπόθεση Λαγούδη: Μέσω FBI εντοπίστηκε σε σπίτι το στίγμα του κινητού της - Τι είπε ο Ταουξής στη Ζήνα Κουτσελίνη

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη ύστερα από τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο Βασίλης Ταουξής ανέφερε, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι το στίγμα του κινητού της 44χρονης εντοπίστηκε σε μια επαρχιακή, παραλίμνια πόλη του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ταουξής είπε: «Έλληνες από την Αμερική ενδιαφέρθηκαν, οι οποίοι δουλεύανε στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό.Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς».

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού, όπως τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, συνδέεται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο με την υπόθεση.

«Μας ενημέρωσαν λοιπόν από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση. Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του» πρόσθεσε ο κ. Ταουξής.

Μάλιστα, ο δικηγόρος αναρωτήθηκε πώς γίνεται μια γυναίκα η οποία έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει, να μην έχει αφήσει ούτε σημείωμα, να μην έχει αποχαιρετήσει τα παιδιά της και το μόνο που να την ενδιέφερε ήταν η εξαφάνιση του κινητού της.

Η συσκευή αναζητείτο στη λίμνη Τριχωνίδα, αλλά αν ήταν εκεί -όπως υπογράμμισε ο κ. Ταουξής- θα είχε ξεβραστεί στην όχθη λόγω του κυματισμού, επομένως κάποιος είχε πάρει το τηλέφωνο της 44χρονης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ