Οικογενειακά θέματα στο προσκήνιο - Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Με τον Ήλιο πλέον να είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, διαισθητικοί και δενόμαστε περισσότερο με τα οικογενειακά μας πρόσωπα. Οι αστερισμοί του Νερού και της Γης είναι τα πιο τυχερά της περιόδου.

Αναλυτικά:

Κριός: Δείξε σήμερα αυτοσυγκράτηση, Κριέ μου, μπροστά σε ζητήματα που προκύπτουν ξαφνικά. Δε χρειάζεται να γίνουν όλα ακριβώς με τον τρόπο που έχεις οργανώσει. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος στην ουσία, για να κάνεις τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Η θετική διάθεση βοηθάει πολύ.

Ταύρος: Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, Ταύρε, και οδηγείσαι εκεί πολύ σύντομα. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με τις νέες καταστάσεις στη ζωή σου κι έχεις μπροστά σου μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεχωρίσεις τους εχθρούς από τους φίλους. Μη βιάζεσαι μόνο να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, ώστε να μην μετανιώσεις αργότερα.

Δίδυμοι: Οι νέες συνθήκες που προκύπτουν τώρα, Δίδυμε, σου προσφέρουν μεγαλύτερες ικανοποιήσεις, αλλά και ευθύνες. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μη χάνεις το χρόνο σου, προσπαθώντας να εναντιωθείς σε όσα προκύπτουν. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και διασκεδάζεις μετά από καιρό αποχής.

Καρκίνος: Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, Καρκίνε, και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. Ο δρόμος της επιτυχίας ολοκληρώνεται σύντομα. Τώρα, μπορείς να χαρείς και να απολαύσεις αυτά για τα οποία κοπίασες εδώ και καιρό. Μην αφήνεις το φόβο της ανατροπής των καταστάσεων να μειώσει τη χαρά σου.

Λέων: Τα άστρα στηρίζουν τις δράσεις που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις, Λέων, και σου δίνουν εγγυήσεις επιτυχίας. Μη μοιράζεσαι ακόμη τις προοπτικές για το μέλλον, αντίθετα, οργάνωσε με απόλυτη μυστικότητα τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να τα προωθήσεις.

Παρθένος: Μία νέα γνωριμία που πραγματοποιείται μέσω… διαδικτύου, Παρθένε, γίνεται αφορμή για κάποια επικερδή συμφωνία και συνεργασία, με μεγάλες προοπτικές μελλοντικά. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις εν μέσω πίεσης. Για να ανταποκριθείς, είναι πιθανόν να χρειαστούν κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου.

Ζυγός: Η αποκάλυψη με εντελώς τυχαίο τρόπο ενός μυστικού, Ζυγέ, σου εξηγεί πολύ καλά μεθοδευμένες κατά το παρελθόν συμπεριφορές των γύρω σου. Δε θα μείνει κάτι κρυφό, αφού έφτασε η ώρα να λάμψει η αλήθεια κι οι αποκαλύψεις να σε ευνοήσουν με δραστικό τρόπο.

Σκορπιός: Ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, Σκορπιέ, σε στηρίζει με καθοριστικό τρόπο. Σκέψου και παρατήρησε προσεκτικά τις συνθήκες, για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες του. Αργότερα, νέες δυνατότητες σου προσφέρονται και η άνοδός σου γίνεται με ραγδαίο τρόπο. Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.

Τοξότης: Η επιτυχία πλησιάζει, Τοξότη, και ανταμείβει πλουσιοπάροχα κάθε προσπάθεια που έκανες όλο αυτό το διάστημα. Μη βιάζεσαι να προχωρήσεις σε υποθέσεις που δε γνωρίζεις ακόμη πολύ καλά, αντίθετα, περιορίσου στα ζητήματα που σε απασχόλησαν πρόσφατα και στα οποία δίνονται θετικές για σένα λύσεις.

Αιγόκερως: Ο δρόμος της επιτυχίας, Αιγόκερε, είναι δεδομένος και με σκληρή δουλειά κατακτάς την αναγνώριση που επιθυμείς. Το πλανητικό σκηνικό μεταμορφώνει την καθημερινότητά σου σε θάλασσα χαράς και εκπλήξεων! Μη διστάσεις να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται. Το αξίζεις!

Υδροχόος: Οι δυσκολίες σ’ έχουν καταβάλλει, Υδροχόε μου. Η ψυχολογία σου είναι σε άσχημη κατάσταση και ονειρεύεσαι με νοσταλγία το παρελθόν, μπλοκάροντας κάθε πιθανή δράση. Το μέλλον σού χαρίζει ευκαιρίες, οπότε σκέψου θετικά για ν’ αδράξεις την κατάλληλη, η οποία θα φέρει πίσω τη χαρά που σου έχει λείψει.

Ιχθείς: Οι πλανήτες αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, Ιχθύ, επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σου. Όσα σε πίκραναν είναι πλέον παρελθόν και νέες καταστάσεις σε κάνουν να ξεχάσεις. Οι εμπειρίες που αποκόμισες αποτελούν τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζεις ζητήματα την ώρα που προκύπτουν, δίνοντας επιτυχείς λύσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ