Τσακαλώτος: «Φτάσαμε στο τέλος της ελληνικής κρίσης» - Δείτε τι δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών μετά το τέλος του χθεσινού Eurogroup (VIDEO)

«Δενπρόκειται για τέταρτο Μνημόνιο» τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά το τέλος του χθεσινού (21/06) Eurogroup, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συμφωνία που επετεύχθη για το χρέος.

Ο υπουργός Οικονομικών, μάλιστα, δήλωσε πως η ελληνική κρίση έφτασε στο τέλος της.

«Το Eurogroup τελείωσε με πάρα πολύ καλό τρόπο. Τα τέσσερα κομμάτια του παζλ έπρεπε να δέσουν σήμερα στις 21 Ιουνίου. Και τα τέσσερα έκλεισαν. Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η ολιστική στρατηγική, το πρόγραμμα μεταμνημονιακής παρακολούθησης» σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος.

«Μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα ξεχάσει ποτέ τι πέρασε ο ελληνικός λαός αυτά τα 8 χρόνια. Θα πρέπει πολύ γρήγορα αυτός ο λαός να δει αποτελέσματα .Όλοι έκαναν λόγο για σημαντική στιγμή. Αυτό που πήραμε είναι άμεσα 10 χρόνια να πάνε πίσω οι πληρωμές επιτοκίων και δέκα χρόνια επέκταση των ωριμάνσεων των ομολόγων μας και έξτρα για το μαξιλάρι ασφαλείας» ανέφερε ο υπουργός..

«Η ανάπτυξη δεν θα είναι για λίγους αλλά για όλους και αυτή είναι η υπόσχεση που δίνει η ελληνική κυβέρνηση» υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι φτάσαμε στο τέλος της ελληνικής κρίσης, η Ελλάδα αλλάζει σελίδα σημείωσε και συμπλήρωσε ότι Ο ελληνικός λαός θα δει ότι η ατζέντα αλλάζει».

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ