ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Οι ομιλίες Τσίπρα & Καμμένου στο Ζάππειο μετά την απόφαση του Eurogroup

Οι πανηγυρικές ομιλίες Τσίπρα και Καμμένου στο Ζάππειο...

Μετά την συμφωνία στο Eurogroup για την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, στο Ζάππειο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, φορώντας γραβάτα για πρώτη φορά, τόνισε πως «μετά τις αποφάσεις για το ελληνικό χρέος, η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα και περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη».

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας» τόνισε, ξεκινώντας την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μετά τις αποφάσεις για το ελληνικό χρέος, η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα και περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη.

Τη θέση της επιβολής θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η δημοκρατία. Τη θέση της αβεβαιότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η σταθερότητα και η αξιοπιστία. Τη θέση του κινδύνου η ασφάλεια και η σιγουριά. Τη θέση της εξαίρεσης η κανονικότητα» ανέφερε, χαρακτηριστικά ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Για "ιστορική ημέρα" και για ημέρα "δικαίωσης" μίλησε στο Ζάππειο και ο Πάνος Καμμένος.

Στην ομιλία του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ανέφερε πως η χώρα "απέφυγε τον εμφύλιο πόλεμο" και πέτυχε την "εθνική συμφιλίωση.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στο δύσκολο καλοκαίρι του 2015, καθώς και στην απόφαση για δημοψήφισμα, η οποία όπως είπε, πάρθηκε μετά από μία συνάντηση και συζήτηση του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα, μετά των συζύγων τους.

(Photo: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ