Ποδοσφαιρόφιλοι πρίγκιπες! O William βλέπει Μουντιάλ μαζί με τον διάδοχο του θρόνου της Ιορδανίας (ΦΩΤΟ)

Καθισμένοι σε έναν αναπαυτικό καναπέ, σε μία εντυπωσιακή αίθουσα προβολής, οι δύο πρίγκιπες παρακολούθησαν τον αγώνα της Αγγλίας με τον Παναμά.

Επίσημη επίσκεψη στη Μέση Ανατολή πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ο πρίγκιπας William- χωρίς την σύζυγό του, Kate Middleton.

Ο Βρετανός πρίγκιπας έφτασε στο Αμμάν, όπου τον υποδέχθηκε ο διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας, ο 23χρονος πρίγκιπας Hussein bin Abdullah.

Ωστόσο, ο William είναι μεγάλος ποδοσφαιρόφιλος και του κόστισε ιδιαίτερα που δεν κατάφερε να δει live τον αγώνα της Αγγλίας με τον Παναμά, οι οποίες έπαιζαν χθες για το Μουντιάλ.

Ο πρίγκιπας απέφυγε να μάθει το σκορ και μετά το τέλος των υποχρέωσεών του, ο διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας, Hussein bin Abdullah, του είχε μία έκπληξη!

Τον κάλεσε στο παλάτι Beit Al Urdun και οι δυο τους καθισμένοι αναπαυτικά σε μία εντυπωσιακή αίθουσα προβολής, με μια τεράστια οθόνη, παρακολούθησαν τον αγώνα Αγγλία- Παναμάς.

Να σημειωθεί πως ο William είναι προφανώς ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς η πατρίδα του επικράτησε του Παναμά με 6-1!

Τις φωτογραφίες ανέβασε στα social media το παλάτι του Kensington.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ