Τα γενέθλια του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη: Η σύντροφός του Γουέντι & η κόρη του Μαργαρίτα μαζί (ΦΩΤΟ)

Το δείπνο σε εστιατόριο της Χερσονήσου μαζί με την σύντροφό του, Γουέντι, την κόρη του και τον αγαπημένο της.

Τα γενέθλιά του είχε στις 16 Ιουνίου ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έκλεισε τα 66 του χρόνια.

Ο πρώην Πρωθυπουργός γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Κρήτη μαζί με την σύντροφό του, Γουέντι και την κόρη του, Μαργαρίτα.

Το πρώτο τραπέζι θάλασσα του εστιατορίου «Ακρογιάλι» στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης ήταν «κλεισμένο» από την προηγούμενη ημέρα στο όνομα του «Προέδρου». Για τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού δεν ήταν χρήσιμες οι περαιτέρω διευκρινίσεις, αφού ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κάθε φορά που βρισκόταν στην Κρήτη για να δει τα παιδιά του, Ανδρίκο και Μαργαρίτα, επέλεγε το συγκεκριμένο μαγαζί για να δειπνήσει μαζί τους, όπως αναφέρει το Secret της Εφημερίδας "Παραπολιτικά".

Το Σάββατο 16 Ιουνίου γιόρτασε τα εξηκοστά έκτα γενέθλιά του και τα πρόσωπα που βρέθηκαν μαζί του εκείνη τη βραδιά ήταν η κόρη του, Μαργαρίτα Παπανδρέου, με τον σύντροφό της, αθλητή του τένις Χάρη Καπόγιαννη, και η Ολλανδέζα σύντροφός του, Γουέντι Κονέλι.

Οι φήμες που στο παρελθόν ήθελαν τη θυγατέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, να μην «εγκρίνει» τη σχέση του πατέρα της με την Ολλανδέζα γυμνάστρια φυσικά και δεν ευσταθούν, καθώς όσοι βρέθηκαν σε διπλανές παρέες εκείνο το βράδυ στο «Ακρογιάλι» διαπίστωσαν πως ανάμεσά τους υπήρχε «καλή χημεία» κατά το κοινώς λεγόμενο, καθώς επίσης και απόλυτη «ταύτιση» στις «κακές συνήθειες».

Σε αντίθεση με τους άνδρες της παρέας, που είναι «αθλητικοί τύποι» και θιασώτες της «υγιεινής ζωής», τόσο η Μαργαρίτα όσο και η Γουέντι έστριβαν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο και άδειαζαν τα ποτήρια τους με το κρασί πιο γρήγορα από τους συντρόφους τους.

Το κινητό του τηλέφωνο του πρώην πρωθυπουργού χτυπούσε ακατάπαυστα όχι μόνο για ευχές, αλλά για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στη Βουλή με αιχμή την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα συνομιλούσε με κορυφαίους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προκειμένου η οργάνωση, της οποίας ηγείται, να εκδώσει ανακοίνωση υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ για την επίλυση του «Μακεδονικού».

Το κλίμα ήταν γιορτινό και ευχάριστο μέχρι αργά και η κόρη του Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του δείπνου απαντούσε για λογαριασμό του πατέρα της στα «χρόνια πολλά» που της έστελναν οι φίλοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει μαζί του από την παιδική της ηλικία με το εξής σχόλιο: «Το πιο νεανικό μυαλό».  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ