Δημήτρης Καμμένος: «Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση για να μην κυρωθεί η συμφωνία με την ΠΓΔΜ» (Βίντεο)

Σαφείς αιχμές κατά των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε, σήμερα (26/06), ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συμφωνήσει να ρίξουν την κυβέρνηση έτσι ώστε να μην κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο η συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

«Την επόμενη ημέρα, η Ελλάδα είπε -δια στόματος του συγκυβερνώντος κόμματος το οποίο μπορεί να ρίξει ή να φέρει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό- ότι δεν θα περάσει από την Βουλή. Ότι θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές, είπε, σε συννενόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη κ. Ζάεφ. Σας το λεω νομικά να το ξέρετε» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Έκανε λόγο, επίσης, για συμφωνία πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος πρόσθεσε: «Την ίδια ημέρα που υπογράψατε, κ. Ζάεφ, το πολιτικό σκηνικό είχε συνεννοηθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Για να μην υπογραφεί στην Ελλάδα η συμφωνία. Να μην κυρωθεί».

Όσον αφορά στην παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, ο κ. Δημήτρης Καμμένος υποστήριξε πως έχει κάθε καλή πρόταση να αποχωρήσει, αλλά οι συνάδελφοί του από το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ., όταν πήγε στο γραφείο του Νίκου Βούτση, ήθελαν να τον πετάξουν έξω με κλωτσιές.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ