Fishαλίδες για ολόφρεσκο ψαράκι και τσίπουρο με καλή παρέα – Νησιώτικη εμπειρία από το Χαλάνδρι

Ό,τι πρέπει για θαλασσινές γεύσεις.

Με νησιώτικη αύρα σε διακόσμηση και γεύσεις οι Fishαλίδες θα σε κάνουν να αισθανθείς από την πρώτη κιόλας στιγμή σαν να βρίσκεσαι σε κάποιο νησί της Ελλάδας και να απολαμβάνεις φρέσκο ελληνικό ψαράκι… κι όμως βρίσκεσαι στο Χαλάνδρι.

Ένα περιβάλλον χαλαρό και φιλικό, σε προδιαθέτει ν’αράξεις και να χαλαρώσεις με το ψαράκι σου, το τσιπουράκι σου και την καλή σου την παρέα.

Ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του κέρδισε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση πολλών καλοφαγάδων που αγαπούν το ψάρι και δη το φρέσκο ψάρι. Και δεν είναι τυχαίο αφού, τα ολόφρεσκα ψάρια προέρχονται από το δικό τους ψαράδικο, που το εφοδιάζουν αυθημερόν καΐκια από όλο το Αιγαίο.

Σε αυτά προσθέστε και τον έμπειρο σεφ Mιχάλη Τζόβα που έχει αναλάβει τα ηνία του μενού και χαρίζει στους πελάτες μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Στα ατού του μαγαζιού και η διακόσμηση. Τα γαλάζια χρώματα, τα μεγάλα παράθυρα, η πετρόστρωτη αυλή, όπου μπορείς να καθίσεις με την άνεσή σου και το χειμώνα, σε πηγαίνουν κατευθείαν σε κάποια νησιώτικη γειτονιά.

Και αν είναι να μιλήσουμε για το φαγητό… Ξεκινάμε με ζεστό ζυμωτό ψωμάκι και ελιές, μοναδικές σαλάτες, ενώ στα πιάτα ημέρας κυριαρχούν φρέσκα ντόπια ψάρια, ψαρόσουπα, κριθαρότο με bisque οστρακόδερμων που γράφει ιστορία κι αιθέρια τηγανητά ψαράκια, όπως πετρομπάρμπουνα, κουτσομούρες, προσφυγάκια. Στον κατάλογο θα βρείτε την Αθηναϊκή, το χταποδάκι στιφάδο πάνω σε φάβα, το ριζότο με μελάνι σουπιάς αλλά και αλίπαστα. Θα βρείτε επίσης φρέσκα όστρακα, ωμά ή μαγειρεμένα, καραβίδες, φρέσκο καλαμαράκι αλλά και σουπιές κρασάτες…

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος και δεν είναι άλλο από τα γλυκά: τρυφερό βουτυράτο κιουνεφέ, προφιτερόλ, σοκολατόπιτα, μιλφέιγ και δικός τους σιμιγδαλένιος χαλβάς. Ό,τι καλύτερο!

Σωκράτους 23, Χαλάνδρι, 2106800054

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 25 Ιουνίου 2018 στο madeingreece.news.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ