Συγκλονίζει η 17χρονη Ροχίνγκια: «Με βιάζαν ξανά & ξανά, με χτυπούσαν... Κράτησα το μωρό μου, θα ήταν αμαρτία να κάνω έκτρωση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκλονιστική ιστορία της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από στρατιώτες στη Μιανμάρ, όπως την αφηγήθηκε η ίδια στο BBC.

Από την στιγμή που 700.000 γυναίκες πρόσφυγες Ροχίνγκια, εγκατέλειψαν πέρυσι τη Μιανμάρ, υπήρξαν πολλές καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις από στρατιώτες

Αυτή είναι η ιστορία μιας γυναίκας όπως την αφηγήθηκε στο BBC.

«Οι στρατιώτες με έπιασαν πριν προλάβω να ξεφύγω... Με βιάσαν» τόνισε μία 17χρονη κοπέλα, που βίωσε αυτό τον εφιάλτη.

Όπως αποκάλυψε την κρατούσαν επί πολλές μέρες, την βίαζαν και την χτυπούσαν επανειλημμένα. 

«Εκείνο το βράδυ με βίασαν ξανά... Όπως και το επόμενο πρωί και το ίδιο απόγευμα» ανέφερε. 

Στη συνέχεια, την έδεσαν σε ένα δέντρο και έφυγαν. 

«Με άφησαν δεμένη εκεί. Όταν έβλεπα στρατιώτες κρυβόμουν. Καθόμουν εκεί και έκλαιγα. Με έσωσε μια ομάδα Ροχίνγκια. Με μετέφεραν στο Μπαγκλαντές, περνώντας τα σύνορα».

Στο Μπαγκλαντές ήταν που ανακάλυψε πως ήταν έγκυος και έφερε στον κόσμο την κόρη της. 

 

 

«Το να κάνω έκτρωση θα ήταν αμαρτία, όπως και το να τη δώσω... Αυτοί έκαναν αμαρτία, εγώ δεν έκανα κάποιο λάθος. Κράτησα το μωρό μου» τόνισε η ίδια.

Η μόνη οικογένεια που έχει, εκτός από το παιδί της είναι οι παππούδες της, καθώς οι γονείς της αγνοούνται και πιστεύεται πως είναι νεκροί. 

«Πώς μπόρεσαν να μου το κάνουν αυτό; Αν δεν συνέβαινε αυτό, θα είχα παντρευτεί και θα είχα μια κανονική ζωή. Αισθάνομαι άσχημα για αυτό, μα όταν βλέπω το μωρό μου, νιώθω για εκείνο μόνο αγάπη» κατέληξε η 17χρονη πρόσφυγας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ