Προσοχή στις "πολύπλοκες" σχέσεις- Η πρώην του οδηγούσε το αυτοκίνητο ενώ εκείνος ήταν γαντζωμένος στο καπό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Patresha Isidore συνελήφθη από την αστυνομία του  Lauderhill με τις κατηγορίες έκθεσης ενός ανθρώπου σε κίνδυνο και προς το παρόν αφέθη ελέυθερη.

Πόσοι τρόποι υπάρχουν να "εκδικηθείς" έναν πρώην; Πολλοί μάλλον. Τον πιο "ευφάνταστο" αλλά και τρομακτικό ταυτόχρονα τον βρήκε η 24χρονη Patresha Isidore. Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδυκτίου τις τελευταίες μέρες μοιάζει με σκηνή από  ταινία περιπέτειας ή... τρόμου.

Η 24χρονη γυναίκα συνελήφθη την Κυριακή αφού πρώτα οδηγούσε το αυτοκίνητο του πρώην της ,Junior Francis, 22 ετών,  με ιλλιγιώδη ταχύτητα ενώ εκείνος βρισκόταν γαντζωμένος στο καπό! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη  στις ΗΠΑ, σε δρόμο από το Μπρόουγουορντ προς το Μαιάμι- Ντέιντ, και κατεγράφη από οδηγό αυτοκινήτου που βρισκόταν δίπλα. Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να μιλά στο τηλέφωνό του, καλώντας την αστυνομία, ενώ το αυτοκίνητο κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Η Patresha Isidore συνελήφθη από την αστυνομία του  Lauderhill με τις κατηγορίες έκθεσης ενός ανθρώπου σε κίνδυνο και προς το παρόν αφέθη ελέυθερη.

Όπως δήλωσε στο Local 10 News ο Francis, αυτός και η Patresha έχουν μια «πολύπλοκη» σχέση, και μια κόρη πέντε χρονών.  Το αυτοκίνητο ανήκει και στους δύο. Όπως είπε ο Francis,  το βράδυ της Κυριακής το ήθελαν και οι δύο, αλλά η Isidore τον πρόλαβε, με τον ίδιο να πηδά πάνω στο καπό για να την εμποδίσει να φύγει- αλλά αυτή έβαλε μπροστά τον κινητήρα και ξεκίνησε. Η αστυνομία ανέφερε ότι η Isidor, ήθελε το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes-Benz C300   για να πάει να πάρει το παιδί τους από σπίτι ενός συγγενούς.

Ο Daniel Midah, ο οποίος κατέγραψε το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής, δήλωσε στο Local 10 News ο Francis και η Isidor φαίνονταν να μιλούν μέσω των κινητών τους, με το αυτοκίνητο να πιάνει υψηλές ταχύτητες, άνω των 100 χλμ ανά ώρα. Ωστόσο, ο Φράνσις είπε στο Local 10 News ότι στην πραγματικότητα μιλούσε με την αστυνομία.

"Το μόνο που σκέφτηκα ήταν ότι ο τύπος πρόκειται να γλιστρήσει   από το καπό και να πέσει πάνω μου ή να πέσει και να τον χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο δήλωσε ο Midah. Όσο για τον Francis, διατήρησε την ψυχραιμία του όσο μιλούσε με την αστυνομία όπως θα δείτε στο βίντεο και δήλωσε ότι δεν θέλει να υποβάλει μηνύσεις σε εναντίον  της μητέρας της κόρης του.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τρόμαξε.  Μιλώντας στον σταθμό, είπε ότι «ακόμα τρέμει», και ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. «Αυτή η γυναίκα θα με σκοτώσει. Στα αλήθεια θέλει να με σκοτώσει» είπε σχετικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ