ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές του Power of Love - Η επεισοδιακή αποχώρηση του Σωκράτη

Επεισοδιακό φινάλε για  το ριάλιτι της αγάπης

Μετά από πέντε μήνες γεμάτους "έρωτες", "μίση", πάθη, χωρισμούς, αγάπες, εντάσεις συμμαχίες, αλλά και γέλιο, το ριάλιτι του Σκάι "Power of Love" έριξε "αυλαία" το βράδυ της Παρασκεύης. Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας, αναδείχτηκαν οι μεγάλοι νικητές το τελευταίο gala βάζοντας στην τσέπη τους έκαστος 10.000 ευρώ!

Οι νικητές αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία του κοινού και την ψηφοφορία όλης της εβδομάδας των παικτών του σπιτιού.

Στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας του κοινού ήταν ο Μιχάλης και στην προτελευταία θέση ο Πάνος. Η "μάχη" έγινε ανάμεσα σε Παναγιώτη και Σωκράτη- με τον Σωκράτη να έχει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό.

 Ωστόσο, επειδή η ψηφοφορία του κοινού συμψηφίζεται με αυτή των παικτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νικητής από τα αγόρια αναδείχθηκε ο Πάνος Ζάρλας.

Σε ό,τι αφορά τα κορίτσια, στην τελευταία θέση στην ψηφοφορία του κοινού ήταν η Τζούλια- ενώ ανάμεσα σε Κυριακή και Στέλλα...τις περισσότερες ψήφους πήρε η Στέλλα Μιζεράκη.

Έτσι, ο Πάνος και η Στέλλα ήταν οι μεγάλοι νικητές του Power of Love- κερδίζοντας από 10,000 ευρώ.

Τα "πήρε" ο Σωκράτης όταν άκουσε το όνομα του νικητή - Η επεισοδιακή αποχώρηση

Δεν αντέδρασαν όλοι οι παίχτες ψύχραιμα όταν άκουσαν το όνομα του τελικού νικητή. Όταν η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως νικητής είναι ο Πάνος, ο Σωκράτης σηκώθηκε από την καρέκλα, πέταξε το σακάκι του και αποχώρησε εκνευρισμένος και απογοητευμένος.

 

Τα νεύρα του Σωκράτη οφείλονται στο γεγονός ότι ενώ ήρθε πρώτος στις ψήφους των τηλεθεατών, οι συμπαίκτες του τού στέρησαν τη νίκη δίνοντάς του τις λιγότερες ψήφους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ