Μέγκαν Μαρκλ: Είναι έτοιμη να κόψει κάθε δεσμό με τον πάτερα της μετά τις αποκαλύψεις του ; (φωτο-βιντεο)

Όλη αυτή η κατάσταση που  έχει δημιουργήσει ο  Τόμας Μαρκλ  είναι ένα αφόρητο άγχος στην Μέγκαν  , η οποία αναρωτιέται αν μπορεί να μιλήσει στον πατέρα της χωρίς να φοβάται ότι αυτά που θα του πει θα μεταφερθούν σε κάποιο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

"Πονοκέφαλος" για την δούκισσα του Σάσεξ έχει γίνει ο πατέρας της. Από όλα τα προβλήματα και εμπόδια που ανέμενε η Μέγκαν Μαρκλ κατά τη «μεταμόρφωσή» της από ηθοποιός σε Δούκισσα και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας ο πατέρας της Τόμας αποδεικνύεται το δυσκολότερο και το πιο σταθερό και μάλλον είναι αυτό που περίμενε λιγότερο .

Σχεδόν κάθε μέρα σε κάποιο μέσο ενημέρωσης, βρετανικό ή αμερικανικό, εμφανίζονται τίτλοι και δημοσιεύματα που αφορούν τον Τόμας Μαρκλ και πρέπει να φέρνουν σε δύσκολη την Μέγκαν μέσα στο Παλάτι.    Έτσι  «Φανταστείτε τι μπορεί να σκέφτεται η Μέγκαν κάθε φορά που σκέφτεται να σηκώσει το ακουστικό για να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της»,  σημειώνειη Daily Mail.

Μονό  αυτή την εβδομάδα ο πατέρας της έκανε δημόσιες  δηλώσεις  για τη θλίψη του που δεν έλαβε κάρτα από την κόρη του για την Ημέρα του Πατέρα και  εξέφρασε την οργή του για την επικείμενη συνάντηση  του Ντόναλντ Τραμπ με τη Βασίλισσα Ελισαβετ τον επόμενο μήνα. Συγκεκριμενα ο  Τόμας Μαρκλ, πεθερός του πρίγκιπα Χάρι, δήλωσε ότι εάν η βασίλισσα Ελισάβετ συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον ερχόμενο μήνα, θα πρέπει να βρει χρόνο για να συναντηθεί και με τον ίδιο, όπως  αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ. «Δεν έχει καμία δικαιολογία να μην με συναντήσει. Δηλώνει πρόθυμη να συναντήσει έναν υπερόπτη και αναίσθητο Πρόεδρο και όχι εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι τόσο κακός όσο ο Τραμπ», είπε ο Τόμας Μαρκλ αναφερόμενος στη βασίλισσα της Αγγλίας. Αυτη η δήλωση όπως ήταν αναμενόμενο εξόργισε το παλάτι.

Από όλες τις εκρήξεις του πατέρα της Δούκισσας αυτή που ξεχωρίζει είναι η συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning Britain στο κανάλι ITV. Θεωρείται ασυγχώρητο το γεγονός ότι ο Τόμας Μαρκλ μίλησε δημοσίως από τηλεοράσεως για τις ιδιωτικές συζητήσεις που είχε με τον γαμπρό του πρίγκιπα Χάρι πριν από τον γάμο και για την επιθυμία της κόρης του να αποκτήσει παιδιά.

 

 

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η Μέγκαν  δέχεται αφόρητες πιέσεις από το Παλάτι να κόψει τους δεσμούς της με τον πατέρα της διά παντός. Αξιόπιστες πηγές της Daily Mail αναφέρουν ότι ο 73χρονος πατέρας τριών παιδιών δεν έχει ανταλλάξει κουβέντα με την κόρη του ή με τον γαμπρό του από την ημέρα που βγήκε στον αέρα η συνέντευξή του στο ITV.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει ένα αφόρητο άγχος στην Μέγκαν  , η οποία αναρωτιέται αν μπορεί να μιλήσει στον πατέρα της χωρίς να φοβάται ότι αυτά που θα του πει θα μεταφερθούν σε κάποιο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

 

Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτοφανή για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το οποίο μέχρι σήμερα, είχε καταφέρει να κρατά αποστάσεις από τη ζωή των πεθερικών των μελών της βασιλικής οικογένειας. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των Μίντλετον που ποτέ δεν έχουν δώσει κάποιο δικαίωμα για να εκθέσουν την κόρη τους και Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Αλλά η έννοια της διακριτικότητας είναι μάλλον άγνωστη για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ. Από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι αποκλείστηκε  από τον γάμο, λίγες μέρες πριν συνοδεύσει - ως όφειλε- την κόρη του  στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, δεν σταμάτησε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και προκλητικές δηλώσεις  .

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ